FB2

Летюче мишеня Брейв

Рассказ / Детская, Сказка
Аннотация отсутствует
Объем: 0.055 а.л.
Группа: Детское

«Наре-е-ешті на землю спустилася ніч», розправляючи крила, промовило, скоріш для себе, летюче мишеня Брейв. По правді кажучи йому вже набридло відпочивати тому не дивно, що його хвіст вимагав захоплюючих пригод. Брейв зробив кілька повітряних піруетів та полетів до міста бешкетувати як завжди.  

І найулюбленішою витівкою мишеняти було підкладання сплячим хлопчикам та дівчаткам під подушку гостинців, які під дією чар переносили дітлахів у різні чудернацькі сни. Наприклад, ось тому хлопчаку наснилось море і ніби він безстрашний пірат. А от тій дівчинці сниться, як вона приборкує дракона. Хтось же просто уві сні бере участь у пекельних перегонах на триколісних велосипедах. За таким заняттям і проводило всі ночі наше мишеня. Починало світати, а тому Брейв поспішив було до свого горища у старенькому домі на околиці міста. Аж раптом до його надчутливих вух донеслось жалібне мявчання, було зрозуміло – десь потрібна допомога… Мишеня чимдуж почало махати крилами і поспішило до місця локації дивного звуку. Підлітаючи ближче, Брейв швидко оцінив ситуацию – величезний пес наздоганяв мале кошеня. Останне і кричало так несамовито. Недовго думаючи, наш новий знайомий почав пікірувати на переслідувача. Між ними зав’язалася недитяча бійка, в діло пiшли кігті, зуби, скрізь були краплі крові та шматки шерсті. Нарешті собака, не витримавши такого напору і піджавши хвоста, втікла далеко за очі. Брейв був змученим в даному протистоянні, тіло відмовлялося слухатись, і вже втрачаючи свідомість, він дійшов висновку-в сутичці втрачено зуб. Невідомо, як довго лежало летюче мишеня, день чи два. Але прийшов до тями від того, що хтось вилизував його шершавим язиком. Відкривши очі, Брейв побачив перед собою кошеня, яке він нещодавно так захищав попри все.  

–Ти хто? Що зі мною?  

–Я – кошеня Трайд. Ти був пораненим після бійки з собакою, коли рятував мене. Якщо честно, то з тобою стала якась чортівня.  

– Що ти маєш на увазі?  

–Ти перетворилась на… мишу… польову… вибач, то мабуть через мене..  

–Так дивно… але головне що ти, Трайд, в безпеці і неушкоджений..  

Відтоді їхня дружба лише міцнішала, Трайд оберігав Брейва, а мишеня для вечері завжди знаходило ласощі у виглядi смачного шматка сиру.  

 

 

 

 

| 82 | оценок нет 03:04 09.02.2020

Комментарии

Книги автора

Сказка-быль о героях-тыковках
Автор: Lvenok
Стихотворение / Абсурд Сказка Фантастика Фэнтези Юмор
Аннотация отсутствует
Объем: 0.023 а.л.
03:17 16.02.2022 | оценок нет

Магія ранкової роси
Автор: Lvenok
Рассказ / Детская Сказка Фэнтези
Аннотация отсутствует
Объем: 0.059 а.л.
19:33 10.07.2020 | оценок нет

Як Юкрейн боровся з Клодi
Автор: Lvenok
Рассказ / Естествознание
Аннотация отсутствует
Объем: 0.055 а.л.
13:19 15.04.2020 | оценок нет

Субмарина "Перлина"
Автор: Lvenok
Рассказ / Проза
Аннотация отсутствует
Объем: 0.036 а.л.
01:20 24.03.2020 | оценок нет

Закрой глаза...
Автор: Lvenok
Стихотворение / Поэзия
Аннотация отсутствует
Объем: 0.009 а.л.
21:54 23.03.2020 | 5 / 5 (голосов: 4)

Хочу покоя
Автор: Lvenok
Стихотворение / Постапокалипсис
Аннотация отсутствует
Объем: 0.009 а.л.
01:36 26.02.2020 | 5 / 5 (голосов: 3)

Сказка о пяти пальчиках. Часть 3
Автор: Lvenok
Сборник рассказов / Абсурд Детская Юмор
Аннотация отсутствует
Объем: 0.027 а.л.
01:10 26.02.2020 | оценок нет

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.