FB2

Прикмета від Е.А. (Якщо у Вашому житті з'явилася Масяня), 2013

Рассказ / Юмор
про те як пережити те, якщо у Вашому житті трапилася халепа
Объем: 0.039 а.л.

Прикмета від Е. А., 2013  

Якщо у вашому житті з’явилася „Масяня”:  

1. Якщо у Вас до цього було життя – вважайте у Вас вже його нема.  

2. Чого хоче: красивого життя – чогось думає, що воно вам з неба впало чи батьки трудяться. Ото правду кажуть – кожен судить по собі.  

3. Характерна ознака: мала дупа і дуже хоче всидіти на двох стільцях.  

4. На що чіпляє: б, є і дуже сильно на жалість, що тільки Ви розумієте і тільки Ви у курсі бідного і нещасного її життя. Як правило усі у курсі, Ви просто нові вуха, і виясняє Ваші можливості, щоб бути переконаною, що біля вас їй буде цікаво, багато, і як все вона собі придумала, або просто зливає інфо. (Так, що готуйтесь – бігати будете наче з віником у дупі або як підстрелені).  

5. Психолінгвістичний ряд: „Ти послана / посланий небом”, „Яка ти глибока/ глибокий, добрий/а”, Попадаєтесь, бо як і в кожної людини є базова потреба у визнанні, з часом Ви починаєте себе відчувати, наче у сюжеті Мольєра або Фонвізіна „Міщанин у дворянстві” або „Недоросль”.  

6. Як здихатись: покажіть, що у Вас все погано, і доброго не світить. Здує, наче вітром. Перехрестіться і благословіть, бо дійсно нещасні люди. Можна тільки поспівчувати і подякувати за досвід.  

7. На обіцянки і повернення не вірте тільки Бог допоможе і то, якщо у цьому житті заробить кропіткою працею душі – та для них це найгірший кошмар. Це Ваш вибір і відповідальність продовжувати стосунки чи ні.  

8. Якщо у Вашому житті їх декілька – духовний зріст Вам у вигляді екстернату 1 за 2 запезпечено.  

 

Просто у деяких і зовнішнє, і внутрішнє співпадає.  

 

 

 

| 258 | оценок нет 10:09 06.07.2016

Комментарии

Книги автора

Хіт-парад претензій до мене. Е.А., 2014
Автор: Linape
Эссэ / Философия Юмор
В ессе представлено погляд людини на цінності, які вона виокремлює ці цінності та як вона їх відстоює.
Объем: 0.064 а.л.
11:23 08.07.2017 | оценок нет

Щасливе весілля, 2016
Автор: Linape
Повесть / История Проза Психология Философия
У повісті розглядаються питання молоді, їх особистісне самовизначення щодо свого майбутнього, національної ідентичності, проблематика сьогодення в умовах українського села.
Объем: 0.849 а.л.
21:33 24.03.2017 | оценок нет

Три дні Евеліни
Автор: Linape
Повесть / Проза Психология Философия
У творі на прикладі категорії часу розглядається життя людей і що вони несамотні у власних переживаннях.
Объем: 0.528 а.л.
22:00 28.01.2017 | оценок нет

Сто років без тебе. Е.А., 2015
Автор: Linape
Повесть / Психология Религия Философия
все у житті повторюється
Объем: 0.296 а.л.
12:04 12.08.2016 | оценок нет

Горе від розуму. Е.А., 2011
Автор: Linape
Рассказ / Пародия
Справжні, реальні стосунки запускають механізми світлотворення, а хворобливі архетипи
Объем: 0.081 а.л.
09:22 19.07.2016 | оценок нет

Якщо Ваш коханий не такий і поводить по відношенню до Вас не так, як би Вам хотілось!, 2013
Автор: Linape
Рассказ / Юмор
як поводитися, якщо Ваші очікування не співпали з реальністю
Объем: 0.046 а.л.
10:15 06.07.2016 | 5 / 5 (голосов: 1)

История одной студентки
Автор: Linape
Рассказ / Психология
Рассказ про студентку в поиске себя
Объем: 0.259 а.л.
17:34 14.06.2016 | 4 / 5 (голосов: 1)

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.