FB2

Комуністи

Стихотворение / Поэзия
Коли в країні коїться безлад, Коли політики грабують всіх підряд, Коли народ вже зубожів, не має чого їсти Хто винен в цьому? Звісно ж комуністи!
Объем: 0.004 а.л.

Коли в країні коїться безлад,  

Коли політики грабують всіх підряд,  

Коли народ вже зубожів не має чого їсти  

Хто винен в тому?  

Звісно ж комуністи!

| 95 | 5 / 5 (голосов: 3) | 20:32 04.02.2022

Комментарии

Alla181223:59 08.02.2022
Конечно, коммунисты виноваты. Пожинаем последствия их деяний.
Но, не смотря ни на что, Сосюра прав:
"Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води…
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди..."
Taisiagurianova13:30 05.02.2022
Планка у Вас высокая, в отношении поэзии, они же профессионалы, а мы любители и далеко не очень талантливые , поэтому опускайтесь"на землю ", как в поэзии, так и в политике и все будет в порядке. К сожалению у Вас как у И.Губермана не получается, значит меняйте тему, может про любовь получится шедевр.
Stader11:31 05.02.2022
taisiagurianova, По качеству жизни Украина действительно скатилась на 120 место из 197 стран мира. А по поводу поэзии так бывают стихи на политические темы их и Высоцкий писал и Окуджава и Губерман пишет. Но я не об этом чем хуже становится в Украине тем сильнее власть начинает ругать коммунизм.
Taisiagurianova00:43 05.02.2022
России нравится привлекательная Украина, она готова вернуть ее в свои "объятия", а Вы уже пятый раз пишите, что она похожа на какую-то убогую африканскую страну, голодающую,это Вы так ее защищаете? Или приглашаете Россию Вам помочь? И где в Ваших темах поэзия?

Книги автора

На Бессарабському ринку
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм Юмор
Оповідання про те, як одного разу продавчиня м'яса на "Бессарабському ринку" "обважила" Леоніда Макаровича Кравчука і дуже переживала з цього приводу.
Объем: 0.105 а.л.
20:15 07.05.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Будильник
Автор: Stader
Рассказ / Мистика Проза Сюрреализм
Оповідання в стилі Франца Кафки про мій дивний сон.
Объем: 0.083 а.л.
00:34 03.05.2024 | 5 / 5 (голосов: 2)

Дбайливий чоловік
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм Юмор
Гумористичне оповідання про чоловіка який стає рано вранці і йде на кухню готувати сніданок для себе і дружини.
Объем: 0.052 а.л.
21:46 22.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 2)

Історія з реального життя
Автор: Stader
Рассказ / Мемуар Проза Реализм
Історія з реального життя про мого однокласника Сергія якого заарештували за вбивство рідного батька.
Объем: 0.177 а.л.
19:51 17.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Реферат з психології суїцидальної поведінки
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Студент бере у бібліотеці книги по психології суїцидальної поведінки для свого реферату і не повертає їх до бібліотеки...
Объем: 0.11 а.л.
19:57 15.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Бажання романтики
Автор: Stader
Рассказ / Проза Стимпанк Юмор
Жінка стомившись від рутинного сімейного життя хоче відчути що таке романтичні стосунки і планує в тайні від чоловіка романтичне побачення зі своїм колегою з роботи.
Объем: 0.214 а.л.
17:02 12.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 2)

ПТСР та війна
Автор: Stader
Рассказ / Военная проза Проза Реализм
Демобілізований військовий з протезом замість ноги агресивно чіпляється до жінки з донькою які поступилися йому місцем у метро.
Объем: 0.05 а.л.
00:24 10.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.