FB2

Щезу с Всевітом

Другое / Мистика, Оккультизм, Сюрреализм, Хоррор, Эзотерика, Другое
Аннотация отсутствует
Объем: 0.103 а.л.

Свій сезон, причина і пора для наспівів. Випуск №нннний...  

Про пісні в голові, єдине, що рухає мене по життю, полям, городам, через стреси і в радостях  

Перші пам’ятні моменти – коли я вперше послухав чи почув певний альбом, це назавжди, це свято, це особистий, особисто мені зрозумілий життєвий спогад, вир.  

Я відмічаю, час від часу, ці річниці, моменти. Часто в доповнення цьому стають зроблені мною фото, наявні предмети, перебування, відвідини певних місць.  

Автостопи, голосування, поїздки, походи. Окрема категорія спогадів, відтворень, згадок та повторень. В цьому випадку – це не свято, не до святкувань. Знає багато-хто, як в дорозі буває не-солодко, прикро, неприємно, сіро.  

Звісно, є певна пам’ятність, особлива виразність, альбоми, або їх частини – які виділяють тебе і твою простяцьку чи складнішу маршрутно-цільову місію жирним маркером вдалих, навіть фестивальних вражень.  

Іноді, настрій певних подій, а пізніше спогадів – створювалися невимушенно, але завжди в тісній дифузії з психічним душевним комфортом. Ця дифузія – в кожного своєрідна: тобто Психіка Індивідуальності з тим, що сприяє налаштовуванню її щоденої Психічної адекватності та дійсності сприйняття; не завжди це здорово, не завжди видимо, не завжди вимушенно-навмисно: Так виходить.  

Зрозуміти це, заочно, мені допоміг чудовий друг поет, допоміг прикладом свого особистісного існування.  

Я прибирав осіннє листя під горіхом, згадував цього пана і мене осяяло, одразу постала аналогія діяльності психіки цього Поета з моєю. В нього – вірші, в мене – пісні.  

Я вже подякував і поділився з Ним своїми урозуміннями-відкриттям. Все просто.  

Перебування в певних місцях, так вийшло.  

Тобто – гостини, ночівлі, очікування, місця зустрічі, місця побачень. Не все повторюється, не все є бажаним, не все завідоме відоме, вгадуване, не всяке місце приємне і не кожного разу радісне  

Перелік.  

Річниці. Наприклад поява касети «St. Anger»-справжній альбом. Умовно, 2 листопада. Програвав на старій радіо-магнітолі, тому переслуховую цей альбом тільки в низькій якості запису – яку штучно понизив до 94 кб/с і тримаю окремою папкою. Відповідно – і наспіви самі яскравіші в ці дні листопада, особливо вирізняється пісня «some kind of monster».  

18 червня – день альбому «Master Of Puppets». В цей день мені його не купили. Я заказав його, але його не було. В цей день, пізно ввечері, Я зустрічав тата на шляху з Київського автобусу. Але яскравість вражень – відбилася і дочекалася свого часу.  

Початок Травня. Вихід і поява в мене альбому «Skyforger». Пам'ятно. Одразу неймовірно ошаленів і вхопився за нього, раптово різко – був як «Elegy» і він давав мені необхідні романтичні сили для роману з Метеликом, а також, що доволі несподівано і в честь – для Сумчанки Моїх Мрій.  

Та проти травень, обложка альбому сприяла тому – що його Я асоціював з сильною морозною погодою.  

В дорозі. Наприклад, ловити попутку в Суми чи з Сум – щоразу більле щастить, коли співаю пісні Мегадез, з Металлікою складніше. За інші не ґарантую.  

Часто виходячи на пізній або дуже ранній потяг на Київ – щоразу виконую альбом Megadeth «Hidden Treasures»  

Побачення. Залежно від людини, міста і настрою побачення.  

А загалом, часто було: в Києві, в Метро і не тільки – любимі пісні Exist†trace;  

В Сумах, пам'ятаю за Paradise Lost альбом «Symbol Of Life»  

Несподівані пісні вискакують, коли тебе накриває після побачень, самі несподівані пісні всяких виконавців, але завжди провірені пам’яттю.  

Так було з піснею Metallica «The Shortest Straw» в 2016 р.  

І після одного напів-зірваного, але вже опісля – Агата Кристи, пісня «Подвиг»  

Прогулянки по Київу навіюють мені різні пісні Другої Ріки. Напевно це відбувається в рез-ті їх концерту, який Я відвідав 28 жовтня 2014го, в день виборів.  

З Альбомом «Sol austan, Mani vestan» бігцем ознайомився і скачав тоді ж – коли їхав в автобусі на працю  

і тільки він єдиний явився мені в мою ніч на дорозі, коли я блукав і голосував, зустрів ніч і провів ранок. Потім я дякував йому, повертаючися від знайомої до хати, йдучи пішака півтори години. Це було до мого переїзду до квартири в 15 хв ходьби від подруги.

| 4 | оценок нет 23:07 21.06.2024

Комментарии

Книги автора

Друге пришестя зближення
Автор: Shevron
Стихотворение / Поэзия Психология Сюрреализм Эротика Другое
Аннотация отсутствует
Объем: 0.011 а.л.
22:52 21.10.2024 | оценок нет

Антимедитация и мистификация
Автор: Shevron
Стихотворение / Мистика Психология Другое
Аннотация отсутствует
Объем: 0.022 а.л.
22:11 20.10.2024 | оценок нет

Ти - Іскра
Автор: Shevron
Стихотворение / Поэзия Сюрреализм Эзотерика Эротика
Аннотация отсутствует
Объем: 0.009 а.л.
08:55 18.10.2024 | оценок нет

Крем одного фильма. -3
Автор: Shevron
Стихотворение / Постмодернизм Публицистика Сюрреализм Фантастика Эзотерика
Аннотация отсутствует
Объем: 0.041 а.л.
10:28 17.10.2024 | оценок нет

В опорі до прикрощів проводиться життя
Автор: Shevron
Стихотворение / Психология Сюрреализм Философия Эзотерика
Аннотация отсутствует
Объем: 0.012 а.л.
00:20 17.10.2024 | оценок нет

Запакував-Розпакував
Автор: Shevron
Очерк / Поэзия Психология Сюрреализм Философия Эзотерика
Аннотация отсутствует
Объем: 0.046 а.л.
14:05 16.10.2024 | оценок нет

Клуб Автолика. черновик
Автор: Shevron
Сборник рассказов / Альтернатива Постапокалипсис Фантастика Хоррор Эпос
Это черновик, он будет на русском и украинском, если история затянется и сложится - повесть будет двоязычная, грецким не владею - если кто-то из грецких товарищей напишет вариации - я не смогу ничего ... (открыть аннотацию)поправить, кроме переводчика - который искарежит Авторский смысл и мои поправки.
Объем: 0.1 а.л.
17:41 12.10.2024 | оценок нет

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.