FB2

Препіздент України

Рассказ / Проза, Реализм, Юмор
Редактор інтернет-видання викликав до себе у кабінет журналіста який написав статтю про президента України Володимира Зеленського і звільнив його з роботи за орфографічну помилку.
Объем: 0.061 а.л.

"Препіздент України"  

 

—Викликали?,— запитав у редактора інтернет-видання Володимира Петровича журналіст Сергій обережно прочинивши двері до його кабінету.  

—Заходь Сергію, і зачини двері, — відповів йому сердитим тоном Володимир Петрович, сидячи у кріслі за письмовим столом з нерозібраними паперами.  

Сергій зайшов і зачинив за собою двері кабінету редактора.  

—Ну, підійди до мене Сергію, — сказав йому владно Володимир Петрович.  

Сергій підійшов до письмового столу Володимира Петровича і озирнувся на всі боки в пошуках стільця, щоб сісти.  

—Стілець я тобі Сергію, не пропоную, — сказав сердитим голосом Сергію Володимир Петрович.  

—А що сталося Володимире Петровичу?, — з тривогою спитав у нього Сергій стоячи перед письмовим столом редактора.  

—А ти ще зухвалець питаєш?  

—Та що сталося?  

—Сталося.  

—Мені годину тому з Офісу Президента України дзвонив особисто Єрмак з приводу твоєї статті про президента України Володимира Зеленського, — сердито сказав Сергію Володимир Петрович.  

—А що Володимире Петровичу, не так зі статтею?  

—Ти що Сергію, знущаєшся з мене?  

—Ні.  

—Ти довести мене до інфаркту хочеш?  

—Та в чому ж річ, скажіть мені будь-ласка Володимире Петровичу?,— запитав у нього з тривогою Сергій.  

—Ти Сергію, спеціально в своїй статті назвав нашого шановного Володимира Зеленського "препіздентом України"?, — запитав у нього Володимир Петрович.  

—Ось дивись сюди Сергію.  

Із цими словами Володимир Петрович розгорнув екран свого ноутбука до Сергія.  

—Це не спеціально Володимире Петровичу, це просто помилка в тексті статті, бо я поспішав швидше її здати, — вигукнув Сергій побачивши на екрані ноутбука редактора свою статтю.  

—А мені начхати Сергію, на те, що ти "поспішав", — жорстким тоном відповів йому Володимир Петрович.  

—Мені Сергію, залишилося ще буквально кілька років до пенсії, і я хочу їх доопрацювати на посаді редактора, — відповів жорстким тоном Сергію Володимир Петрович.  

—Я пообіцяв Єрмаку "виправити" твою статтю, принести публічні вибачення президенту України Володимиру Зеленському і звільнити тебе і я це зроблю, — сказав Сергію жорстким тоном Володимир Петрович.  

—Але я ж Володимире Петровичу, не спеціально, — вигукнув Сергій.  

—Мені наплювати Сергію, спеціально ти це зробив чи ні. Я бачу кінцевий результат твоєї роботи. Іди Сергію збирай свої особисті речі. Ти звільнений.  

Шумно зітхнувши Сергій різко розвернувся і вийшов з кабінету редактора гучно грюкнувши дверима наостанок.  

 

Кінець

| 5 | 5 / 5 (голосов: 1) | 16:50 23.01.2024

Комментарии

Книги автора

На Бессарабському ринку
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм Юмор
Оповідання про те, як одного разу продавчиня м'яса на "Бессарабському ринку" "обважила" Леоніда Макаровича Кравчука і дуже переживала з цього приводу.
Объем: 0.105 а.л.
20:15 07.05.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Будильник
Автор: Stader
Рассказ / Мистика Проза Сюрреализм
Оповідання в стилі Франца Кафки про мій дивний сон.
Объем: 0.083 а.л.
00:34 03.05.2024 | 5 / 5 (голосов: 2)

Дбайливий чоловік
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм Юмор
Гумористичне оповідання про чоловіка який стає рано вранці і йде на кухню готувати сніданок для себе і дружини.
Объем: 0.052 а.л.
21:46 22.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 2)

Історія з реального життя
Автор: Stader
Рассказ / Мемуар Проза Реализм
Історія з реального життя про мого однокласника Сергія якого заарештували за вбивство рідного батька.
Объем: 0.177 а.л.
19:51 17.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Реферат з психології суїцидальної поведінки
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Студент бере у бібліотеці книги по психології суїцидальної поведінки для свого реферату і не повертає їх до бібліотеки...
Объем: 0.11 а.л.
19:57 15.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Бажання романтики
Автор: Stader
Рассказ / Проза Стимпанк Юмор
Жінка стомившись від рутинного сімейного життя хоче відчути що таке романтичні стосунки і планує в тайні від чоловіка романтичне побачення зі своїм колегою з роботи.
Объем: 0.214 а.л.
17:02 12.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 2)

ПТСР та війна
Автор: Stader
Рассказ / Военная проза Проза Реализм
Демобілізований військовий з протезом замість ноги агресивно чіпляється до жінки з донькою які поступилися йому місцем у метро.
Объем: 0.05 а.л.
00:24 10.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.