FB2

У що конвертується російський рубль?

Рассказ / Проза, Реализм, Юмор
Вчителька на уроці питає у учнів що таке російський рубль, хто його випускає і у що він конвертується.
Объем: 0.042 а.л.

"У що конвертується російський рубль? "  

 

 

—Діти, що таке російський рубль? — запитала у своїх учнів вчителька Марія Іванівна.  

—Це наша національна грошова одиниця відповіли їй учні хором.  

—А хто випускає російський рубль? —запитала у них вчителька Марія Іванівна.  

Сидоров на першій парті першим підняв руку.  

—Кажи Сидоров.  

—Емісію паперових рублів проводить Центральний Банк Росії чітко відповів їй Сидоров.  

—Правильно Сидоров похвалила його вчителька Марія Іванівна.  

—Діти, а у що конвертується російський рубль? —запитала в учнів вчителька Марія Іванівна.  

—У долари США, євро, британський фунт стерлінгів, китайський юань закричали хором учні.  

Сидоров знову підняв руку.  

—Ну, кажи Сидоров.  

—Російський рубль конвертується в х#й.  

—Сидоров, ти що це таке кажеш????  

—А ось США та ЄС ввели санкції проти Росії зокрема на імпорт російських газу, нафти, металу та алмазів і х#й тепер в Росії на російські рублі що купиш.  

—Тобі Сидоров, що зовнішня політика Росії не подобається?  

—Може бути ти проти "СВО"?  

—Чи ти особисто проти нашого шановного президента РФ Володимира Путіна?  

—Боже збав, Маріє Іванівно, я такого вам взагалі не казав, але економіка дуже взаємопов'язана із зовнішньою політикою і якщо США та ЄС вводять санкції проти Росії за її зовнішню політику щодо України, то це автоматично позначається і на курсі російського рубля, і на самій економіці Росії.  

—Сидоров геть з класу!,— закричала йому зі злістю тупнувши правою ногою вчителька Марія Іванівна.  

—Добре не хвилюйтеся, я піду з класу Маріє Іванівно, але ж це жодним чином не зніме західні санкції введені проти Росії, — відповів їй Сидоров, встаючи з-за парти і прямуючи до дверей.  

 

 

 

Кінець

| 7 | 5 / 5 (голосов: 1) | 10:54 26.12.2023

Комментарии

Книги автора

Дбайливий чоловік
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм Юмор
Гумористичне оповідання про чоловіка який стає рано вранці і йде на кухню готувати сніданок для себе і дружини.
Объем: 0.052 а.л.
21:46 22.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 2)

Історія з реального життя
Автор: Stader
Рассказ / Мемуар Проза Реализм
Історія з реального життя про мого однокласника Сергія якого заарештували за вбивство рідного батька.
Объем: 0.177 а.л.
19:51 17.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Реферат з психології суїцидальної поведінки
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Студент бере у бібліотеці книги по психології суїцидальної поведінки для свого реферату і не повертає їх до бібліотеки...
Объем: 0.11 а.л.
19:57 15.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Бажання романтики
Автор: Stader
Рассказ / Проза Стимпанк Юмор
Жінка стомившись від рутинного сімейного життя хоче відчути що таке романтичні стосунки і планує в тайні від чоловіка романтичне побачення зі своїм колегою з роботи.
Объем: 0.214 а.л.
17:02 12.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

ПТСР та війна
Автор: Stader
Рассказ / Военная проза Проза Реализм
Демобілізований військовий з протезом замість ноги агресивно чіпляється до жінки з донькою які поступилися йому місцем у метро.
Объем: 0.05 а.л.
00:24 10.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Екзамен з історії
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм
Гумористичне оповідання про те як студент завалив екзамен з історії.
Объем: 0.063 а.л.
23:35 04.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 4)

Перепливти Тису
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Оповідання про загиблих українських відчайдухів, які намагаються перепливти Тису на кордоні з Україною,щоб потрапити до Румунії.
Объем: 0.055 а.л.
22:45 28.03.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.