FB2

Про ідолопоклонство

Эссэ / Проза, Реализм, Философия
Роздуми про Бога
Объем: 0.015 а.л.

"Про ідолопоклонство"  

 

Ідола можна створити з будь-кого чи будь-чого. От деякі люди серйозно вірять у існування Гаррі Поттера якого вигадала письменниця Джоан Роулінг, хтось серйозно вірить у існування принцеси Рейніри Таргарієн з "Гри престолів" Джорджа Мартіна, хтось серйозно вірить у існування Саурона з "Володаря перснів" Джона Толкіна... А хтось серйозно вірить у існування Ісуса Христа... Людям властиво у щось вірити. Але я особисто вважаю написану людьми Біблію першою древньою книгою фентезі, яка вплинула на життя багатьох людей! За це знімаю капелюха перед людьми які її написали.

| 46 | 5 / 5 (голосов: 1) | 10:50 01.02.2023

Комментарии

Princesearching15:42 01.02.2023
Комментарий удален. Посмотреть
[удалено] Если Вы экономист. Занимайтесь батинька экономикой. А то у нас всякий занимается не своим делом.
Princesearching15:40 01.02.2023
Комментарий удален. Посмотреть
[удалено] Ф. Бэкона -новый "органон" не надо плагиатически повторять, да еще и коверкать мовою. Библия не Фэнтези,потому, что в Фэнтези, добро побеждает зло, безоговорочно в бою. (См. корифея Дж. Р.Р. Толкин Эссе, о Волшебных сказках." А не воскресает, как в Евангелии, и потом возносится. В общем в области теологии, автор, как и большинство, малограмотен. Учите матчасть господа атеисты. Сколько можно писать Ерунду, с Исторической и Теологической точек зрения.
Loshak3411:40 01.02.2023
Loshak34. Капелюха мало, треба вклонытыся до земли.

Книги автора

Дбайливий чоловік
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм Юмор
Гумористичне оповідання про чоловіка який стає рано вранці і йде на кухню готувати сніданок для себе і дружини.
Объем: 0.052 а.л.
21:46 22.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 2)

Історія з реального життя
Автор: Stader
Рассказ / Мемуар Проза Реализм
Історія з реального життя про мого однокласника Сергія якого заарештували за вбивство рідного батька.
Объем: 0.177 а.л.
19:51 17.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Реферат з психології суїцидальної поведінки
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Студент бере у бібліотеці книги по психології суїцидальної поведінки для свого реферату і не повертає їх до бібліотеки...
Объем: 0.11 а.л.
19:57 15.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Бажання романтики
Автор: Stader
Рассказ / Проза Стимпанк Юмор
Жінка стомившись від рутинного сімейного життя хоче відчути що таке романтичні стосунки і планує в тайні від чоловіка романтичне побачення зі своїм колегою з роботи.
Объем: 0.214 а.л.
17:02 12.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

ПТСР та війна
Автор: Stader
Рассказ / Военная проза Проза Реализм
Демобілізований військовий з протезом замість ноги агресивно чіпляється до жінки з донькою які поступилися йому місцем у метро.
Объем: 0.05 а.л.
00:24 10.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Екзамен з історії
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм
Гумористичне оповідання про те як студент завалив екзамен з історії.
Объем: 0.063 а.л.
23:35 04.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 4)

Перепливти Тису
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Оповідання про загиблих українських відчайдухів, які намагаються перепливти Тису на кордоні з Україною,щоб потрапити до Румунії.
Объем: 0.055 а.л.
22:45 28.03.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.