FB2

Найвеличніші, найправильніші олімпійські ігри у світі

Эссэ / Проза, Чёрный юмор
Про заборону виступів російських спортсменів на олімпійських змаганнях під прапором росії.
Объем: 0.056 а.л.

"Найвеличніші, найправильніші олімпійські ігри у світі"  

 

Нещодавно читаючи на Facebook пост росіянки та заслуженого тренера СРСР Тетяни Тарасової, яка скаржилася на МОК, що "гнобить" талановитих російських спортсменів, які "поза політикою" не даючи їм можливості виступати за збірну росії зі своїм прапором і гімном, я спіймав себе на думці, що зловтішно посміхаюся над цією "сумною" новиною. Так вам і треба прокляті м@скалі подумав я зловтішно. І це повірте мені на слово, ще квіточки. Ви м@скали зі своєю мовчазною, боягузливою підтримкою дій вашого божевільного диктатора путлера, сповна відповісте за всі його звірства, які ваші військові вже одинадцятий місяць поспіль скоюють в Україні щодо мирного населення. А потім після нашої блискучої Перемоги та звільнення всіх окупованих територій України включно з Кримом, ще довго платитимете Україні репарації для відновлення зруйнованих вашими військовими житла, об'єктів критичної інфраструктури, шкіл, університетів, бібліотек, музеїв, театрів. Але я вирішив трохи "приколотися" і написати їм від щирого серця свою "добру пораду". М @ скали, не потрібно скаржитися і соплі жувати, а потрібно активно діяти. Ну, не пускає МОК вашу збірну на Олімпійські ігри під російським прапором, та й ху# з ним. Ви організуйте в Сочі свої "Малі Олімпійські ігри" зі своїми нечисленними "дружніми країнами" з "видатними спортивними традиціями" серед яких Венесуела, Іран, Афганістан, Еритрея, КНДР та Гондурас і виступатимете там на змаганнях зі своїм прапором та гімном скільки забажаєте. А потім я подумав що назва "Малі Олімпійські ігри" дуже образить імперську свідомість м@скалів (вони ж всі поголовно "Великі") і відредагував свій пост на Facebook, змінивши назву на "Найвеличніші, найправильніші олімпійські ігри у світі". Ось так, буде краще перечитавши свій пост, подумав задоволено я. Через півгодини мене осяяла неприємна здогадка, а раптом ці м@скалі не зрозуміють моєї глузливої ​​іронії і так і вчинять як я їм жартома порекомендував. Виходить що я сам того не бажаючи підказав їм як треба вчинити. Ні, краще я зовсім видалю свій пост на Facebook від гріха подалі подумав я. Перейшовши по електронному посиланню я знайшов свій раніше написаний пост і видалив його.  

 

 

Кінець

| 140 | 5 / 5 (голосов: 1) | 18:25 30.01.2023

Комментарии

Книги автора

Дбайливий чоловік
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм Юмор
Гумористичне оповідання про чоловіка який стає рано вранці і йде на кухню готувати сніданок для себе і дружини.
Объем: 0.052 а.л.
21:46 22.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 2)

Історія з реального життя
Автор: Stader
Рассказ / Мемуар Проза Реализм
Історія з реального життя про мого однокласника Сергія якого заарештували за вбивство рідного батька.
Объем: 0.177 а.л.
19:51 17.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Реферат з психології суїцидальної поведінки
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Студент бере у бібліотеці книги по психології суїцидальної поведінки для свого реферату і не повертає їх до бібліотеки...
Объем: 0.11 а.л.
19:57 15.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Бажання романтики
Автор: Stader
Рассказ / Проза Стимпанк Юмор
Жінка стомившись від рутинного сімейного життя хоче відчути що таке романтичні стосунки і планує в тайні від чоловіка романтичне побачення зі своїм колегою з роботи.
Объем: 0.214 а.л.
17:02 12.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

ПТСР та війна
Автор: Stader
Рассказ / Военная проза Проза Реализм
Демобілізований військовий з протезом замість ноги агресивно чіпляється до жінки з донькою які поступилися йому місцем у метро.
Объем: 0.05 а.л.
00:24 10.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Екзамен з історії
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм
Гумористичне оповідання про те як студент завалив екзамен з історії.
Объем: 0.063 а.л.
23:35 04.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 4)

Перепливти Тису
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Оповідання про загиблих українських відчайдухів, які намагаються перепливти Тису на кордоні з Україною,щоб потрапити до Румунії.
Объем: 0.055 а.л.
22:45 28.03.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.