FB2

Хто найбільш шанована історична постать в Україні?

Эссэ / Проза, Юмор
Аннотация отсутствует
Объем: 0.022 а.л.

ХТО НАЙБІЛЬШ ШАНОВАНА ІСТОРИЧНА ПОСТАТЬ В УКРАЇНІ?  

 

Знаете хто? Тоді, я вам скажу це відомий український науковець Володимир Вернадський – перший президент Української академії наук 1919-1921 рр. Який є автором вчення про "Ноосферу" і на честь кого названо вулицю і бібліотеку в Києві. Що його портрет просто так розмістили на тисячі гривень? Я підрахував, його "value" найбільша, що він в два рази цінніший за філософа Григорія Сковороду, в п'ять разів цінніше за письменницю і поетесу Лесю Українку, в десять разів цінніше за поета і художника Тараса Шевченка, в двадцять разів цінніше за історика Михайла Грушевського, в п'ятдесят разів цінніше за письменника і поета Івана Франка, в сто разів цінніше за Гетьмана Лівобережної України Івана Мазепу, в двісті разів цінніше за Гетьмана України Богдана Хмельницького і в тисячу разів цінніше за князя Київської Русі Володимира Великого!

| 69 | 5 / 5 (голосов: 1) | 22:06 21.01.2023

Комментарии

Книги автора

Реферат з психології суїцидальної поведінки
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Студент бере у бібліотеці книги по психології суїцидальної поведінки для свого реферату і не повертає їх до бібліотеки...
Объем: 0.11 а.л.
19:57 15.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Бажання романтики
Автор: Stader
Рассказ / Проза Стимпанк Юмор
Жінка стомившись від рутинного сімейного життя хоче відчути що таке романтичні стосунки і планує в тайні від чоловіка романтичне побачення зі своїм колегою з роботи.
Объем: 0.214 а.л.
17:02 12.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

ПТСР та війна
Автор: Stader
Рассказ / Военная проза Проза Реализм
Демобілізований військовий з протезом замість ноги агресивно чіпляється до жінки з донькою які поступилися йому місцем у метро.
Объем: 0.05 а.л.
00:24 10.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Екзамен з історії
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм
Гумористичне оповідання про те як студент завалив екзамен з історії.
Объем: 0.063 а.л.
23:35 04.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 3)

Перепливти Тису
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Оповідання про загиблих українських відчайдухів, які намагаються перепливти Тису на кордоні з Україною,щоб потрапити до Румунії.
Объем: 0.055 а.л.
22:45 28.03.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Розлучення в суді
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм
Жінка з дітьми розлучається в суді зі своїм чоловіком, який повернувся з фронту додому і став поводитися агресивно щодо неї, бити і ображати її звинувачуючи в подружній зраді.
Объем: 0.119 а.л.
10:52 27.03.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Про що ти зараз думаєш?
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм
Оповідання про суспільство, яке не готове йти воювати і добровольців які воюють без ротації другий рік поспіль.
Объем: 0.097 а.л.
19:58 19.03.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.