FB2

Несумлінний пікап

Рассказ / Проза
Це оповідання про несумлінний пікап з використанням гіпнозу. Ця історія відбулася у 2018 році у Москві. Дівчина Інна стала жертвою пікапу з боку вуличного гіпнотизера який змусив її відчути оргазм на лавці в парку, а потім швидко зник. Інна прийшовши після цього до тями вирішила піти до поліції щоб написати заяву про згвалтування, але поліція не стала приймати в неї заяву, бо як такого фізичного згвалтування і не було. Хлопець Інни Дмитро пропонує їй все забути і жити далі як раніше, але Інна прагне знайти і покарати мерзотника, що здійснив над нею психологічне насильство. На щастя приятель її хлопця Дмитра Микола щиро закоханий у Інну і пропонує їй свою допомогу в пошуку і покаранні цього негідника.
Объем: 0.739 а.л.

"Несумлінний пікап"  

 

Ця кримінальна історія відбулася у Росії у Москві 4 роки тому. 20 травня 2018 року о 20 годині вечора 21-річна дівчина Інна, студентка Московського міського педагогічного університету сиділа на лавці в "Центральному парку культури та відпочинку імені Максима Горького" та читала книгу польського письменника Януша Вишневського "Самотність у мережі". Вона чекала на свого хлопця Дмитра з яким у неї було призначено побачення увечері в парку і який мав прийти до неї з хвилини на хвилину. Іноді Інна відривалася від своєї книги і дивилася навколо себе по сторонах, критично оглядаючи парочок, що гуляли парком, і намагаючись заздалегідь побачити  

чи не підходить до неї з будь-якої сторони парку її хлопець Дмитро,  

але він чомусь затримувався на побачення. Незабаром стало сутеніти і в парку один за одним почали запалюватися ліхтарі. Інна подивившись на всі боки зачинила книгу і почала підніматися з лавки, як раптом до неї звідкись ззаду підійшов незнайомий, високий, худорлявий, молодий хлопець зі світлим короткостриженим волоссям, одягнений у сині джинси і синю футболку з логотипом Tommy Hilfiger. Дівчино, можна з вами поспілкуватися зухвало звернувся він до Інни. Я не спілкуюся з незнайомими людьми і вибачте мене, але мені потрібно йти різко відповіла йому Інна, встаючи з лавки і тримаючи книгу в правій руці. Дівчино зачекайте, не йдіть попросив її незнайомець і міцно схопив Інну за ліву руку. Нахабнику, відпустіть мене негайно закричала на нього Інна. Дівчино, а ви коли-небудь відчували оргазм від сильного рукостискання, нахабно запитав у неї незнайомець. Відпустіть мене негайно збоченецю, закричала йому у відповідь Інна. От скоро прийде мій хлопець Дмитро і наб'є вам пику, якщо побачить, що ви нахабно пристаєте до мене, крикнула Інна незнайомцю. Але незнайомець не випускаючи руку Інни зі своєї руки озирнувся на всі боки і побачивши, що парк майже напівпорожній і тільки де-не-де в далечіні ходять самотні парочки тільки нахабно посміхнувся їй в обличчя. Ну і де ж твій хлопець Дмитро запитав у неї нахабно незнайомець. Він скоро прийде і наб'є вам пику, відповіла йому Інна. А я так не думаю зухвало відповів їй незнайомець. Я думаю, що можливо твій хлопець Дмитро взагалі не прийде до тебе на побачення нахабно посміюючись відповів незнайомець Інні.... Зараз твоя ліва рука стане "важкою" і ніби "приклеєною" невидимим клеєм до моєї руки тихо промовив він звертаючись до Інни. Ось я почав рахувати... один, два, три, чотири, п'ять, шість... коли я дорахую до десяти і скажу слово "секс" ти відчуєш найсильніше сексуальне збудження у твоєму житті сказав тихо Інні незнайомець. Отже я рахую... сім, вісім, дев'ять,... десять,... секс сказав їй незнайомець швидко клацнувши в Інни перед очима пальцями руки. Раптом все тіло Інни ніби пронизала сильна судома, вона похитнулася, ноги в неї підкосилися і випустивши з правої руки книгу, вона, як підкошена, впала назад на лавку. Незнайомець стоячи біля неї і не випускаючи ліву руку Інни зі своєї руки, пильно дивився їй в обличчя. Інна у свою чергу дивилася йому в очі не в силах відвести свій погляд від його обличчя. Його світлозелені очі діяли на Інну як магніт, притягуючи її очі та не відпускаючи від себе, наче очі удава, що гіпнотизує бідного кролика перед тим як повністю проковтнути його. Я знову почав рахувати... одинадцять, дванадцять, тринадцять, чотирнадцять, п'ятнадцять... і коли я назву цифру двадцять і скажу тобі "кінчай" ти відчуєш оргазм, який триватиме до тих пір, поки я не почну рахувати у зворотний бік до одного і не скажу тобі слово "стоп" тихо сказав їй незнайомець. Тож шістнадцять, сімнадцять, вісімнадцять, дев'ятнадцять, двадцять... кінчай сказав Інні незнайомець. Інна скрикнула і тіло її повело судомою оргазму такого сильного, що вона мало не впала з лавки на землю.  

Її оргазм тривав близько двадцяти хвилин, а незнайомець весь цей час стояв і тримаючи Інну за ліву руку з цікавістю спостерігав як вона стогне і б'ється в конвульсіях. Добре, я починаю рахувати у зворотний бік сказав Інні незнайомець і почав рахувати дев'ятнадцять, вісімнадцять, сімнадцять, шістнадцять, п'ятнадцять, чотирнадцять, тринадцять, дванадцять, одинадцять, десять, дев'ять, вісім, сім, шість, п'ять, чотири, три, два, один,... стоп сказав їй незнайомець і різко клацнувши перед очима Інни пальцями руки швидко відпустив її ліву руку і сам швидко зник у темряві парку. Інна прийшла до тями після гіпнозу через кілька хвилин і виявила що сидить у мокрих від збудження трусиках, а під лавкою валяється її розкрита на 154 сторінці книга Януша Вишневського "Самотність у мережі". Прийшовши до тями Інна згадала все що з нею сталося і гірко розплакалася... піднявши книгу з землі, Інна встала і повільно пішла до себе додому.... Додому вона прийшла десь о 22-й годині вечора. Двері квартири їй відчинила її мати Тетяна Петрівна і дуже здивувалася побачивши заплакане обличчя своєї дочки Інни. Що з тобою сталося Інно, спитала в неї з занепокоєнням у голосі Тетяна Петрівна. Все гаразд мамо відповіла їй Інна витираючи сльози зі свого обличчя і проходячи повз неї до квартири. Її мати Тетяна Петрівна впустивши Інну в квартиру і зачинивши за нею на замок вхідні двері почала детально розпитувати її, бажаючи з'ясувати причину сліз своєї дочки. Тетяна Петрівна ставила Інні різні запитання намагаючись поволі дізнатися в неї чи не посварилася вона зі своїм хлопцем Дмитром, але Інна нічого не відповіла занепокоєній матері, а роздягнувшись пройшла у ванну кімнату і замкнувшись там на засувку увімкнула душ. Стоячи ногами у ванній під душем Інна уважно вивчала своє оголене тіло перед дзеркалом щодо наявності "слідів зґвалтування". Але на її подив "слідів зґвалтування" на тілі не було. Встановлення факту того, що не було "фізичного зґвалтування" не заспокоїло Інну, а навпаки призвело її до ще більшої депресії, тому що вона розуміла, що її "психологічно зґвалтували", що було набагато гірше ніж пережити просто "фізичне зґвалтування". Стоячи ногами у ванній під теплим душем Інна заново згадувала всі моменти свого зґвалтування та плакала.  

Моторошний незнайомець ввівши Інну в гіпнотичний транс зміг домогтися від неї повного підпорядкування і змусив її відчути примусовий гіпнооргазм, а потім швидко вивів її зі стану трансу і зник у темряві в невідомому напрямку. Чомусь домігшись від неї гіпнооргазму, незнайомець не став витирати пам'ять Інни про цю подію залишивши їй у "подарунок" болісне почуття сорому і розгубленості. Інна відчувала себе дуже погано, тому що її тіло начебто "зрадило" її піддавшись чужому впливу і вона почувала себе дуже винною.  

Вдосталь поплакавши під душем, благо ніхто цього не бачив, Інна вилізла з ванної, одяглася і вийшла з ванної кімнати в коридор. Ти вже викупалася Інно запитала у неї стривожена Тетяна Петрівна, що чергувала під ванною кімнатою в надії відверто поговорити з дочкою про те, що з нею сталося. Так, я вже викупалася мамо, відсторонено відповіла їй Інна. Інно, ти мені нічого не хочеш розповісти про те, що з тобою сталося вкрадливим голосом, запитала в Інни Тетяна Петрівна. Нічого такого не сталося, мамо відповіла їй Інна. Проходячи по коридору Інна зазирнула у вітальню і побачивши там свого батька Віктора Сергійовича сидячого на дивані перед телевізором і дивлячогося новини по каналу "Росія 24" кивнула йому і пройшла далі до своєї кімнати. Тетяна Петрівна пішла слідом за Інною, але Інна зачинила перед матір'ю вхідні двері своєї кімнати, сказавши що вона дуже втомилася, вечеряти не буде і хоче побути наодинці. Тетяна Петрівна голосно зітхнувши пішла у вітальню і сіла на диван поруч зі своїм чоловіком Віктором Сергійовичем. Вітю, з нашою Інною щось сьогодні сталося сказала йому дружина Тетяна Петрівна. Чому ти так вирішила, запитав у неї Віктор Сергійович прибравши пультом дистанційного керування звук на телевізорі. Бо Інна повернулася додому заплаканою і роздягнувшись одразу пішла в душ, а тепер ось після душу пішла до своєї кімнати, зачинилася там і навіть вечеряти не хоче відповіла йому Тетяна Петрівна. Я боюся, що нашу Інну хтось зґвалтував сказала своєму чоловікові Віктору Сергійовичу Тетяна Петрівна. Та, кинь ти жінко нісенітницю городити, напевно з Дмитром хлопцем своїм посварилася ось і повернулася додому заплаканою відповів своїй дружині Тетяні Петрівні Віктор Сергійович. Ти не хвилюйся, Інна заспокоїться і сама тобі все розповість сказав своїй дружині Тетяні Петрівні Віктор Сергійович додаючи пультом дистанційного керування гучність звуку на телевізорі перед виступом президента РФ Володимира Путіна. Напевно ти маєш рацію Вітю сказала йому Тетяна Петрівна і обійняла його за плечі.... Лежачи на ліжку у своїй кімнаті Інна зателефонувала додому до свого хлопця Дмитра, щоб з'ясувати у нього причину, через яку він не прийшов до неї на побачення в "Центральний парк культури та відпочинку імені Максима Горького".  

Слухавку телефону Дмитро зняв після четвертого гудка. Алло, я вас слухаю сказав він у слухавку веселим голосом. Це Інна відповіла йому дівчина. Інно, я дуже радий тебе чути, відповів їй веселим голосом Дмитро. Дмитре, я чекала на тебе в парку кілька годин, а ти так і не прийшов на побачення зі мною, хоча ми з тобою домовлялися зустрітися сьогодні відповіла йому з докором у голосі Інна. Інно, я хотів піти на побачення з тобою, але у мене в комп'ютерній програмі стався баг і я залишився вдома, щоб переписати наново програмний код, відповів їй виправдовуючись Дмитро. А чому ти тоді не подзвонив мені, що ти не прийдеш, різко запитала у нього Інна. Я хотів тобі подзвонити, щоб ти даремно не чекала мене в парку, але так захопився роботою, що зовсім забув про це, відповів їй Дмитро. Мабуть побачення зі мною, це було для тебе не так важливо, як переписати наново код твоєї програми різко відповіла йому Інна. Інно, вибач мене, будь-ласка, відповів їй Дмитро. А чому в тебе такий напружений голос спитав у неї Дмитро. Тому що мене "зґвалтували" у парку коли я сиділа на лавці і чекала на тебе відповіла йому Інна. У телефонній слухавці виникла коротка пауза під час якої Дмитро мовчав обмірковуючи що таке сказати Інні. Мені Інно дуже шкода, що так сталося з тобою нарешті відповів їй Дмитро. Як це сталося, запитав у неї Дмитро. Інна помовчала, а потім зібравшись з духом відверто розповіла йому все. Що ти тепер робитимеш Інно запитав у неї з занепокоєнням в голосі Дмитро. Я збираюся завтра вранці піти в поліцію та написати заяву про зґвалтування відповіла йому Інна. Не треба ходити туди відповів їй Дмитро. Чому це запитала його з подивом Інна. Ця твоя історія про психологічне "зґвалтування" за допомогою гіпнозу звучить надто фантастично і в поліції тобі ніхто не повірить розважливим тоном відповів їй Дмитро. А що ти пропонуєш мені робити, різко запитала в нього Інна. Інно, я пропоную тобі постаратися забути про це як страшний сон і жити далі відповів їй Дмитро. Забути про це обурилася його відповіддю Інна. Знаєш, що Дмитре, після таких твоїх слів я більше не хочу тебе бачити ніколи більше в своєму житті, все між нами все скінчено закричала йому Інна. Інно, ну постривай же закричав їй у відповідь Дмитро, але Інна вже кинула слухавку. Дмитро набрав номер мобільного телефону Інни, але записаний механічний голос повідомив йому, що абонент, що викликається, недоступний. От чорт вилаявся Дмитро поклавши слухавку телефону. Що таке трапилося запитав у нього з занепокоєнням його приятель Микола. Та, ось з Інною щойно посварився відповів йому Дмитро. Інна образилася на мене, за те, що я не прийшов до неї сьогодні ввечері на побачення в парку відповів Миколі Дмитро. А я не міг прийти, ми ж з тобою разом переписуємо код програми, сказав йому Дмитро. Але Інні, то ти міг зателефонувати та попередити її, що ти не прийдеш сьогодні на побачення в парку, щоб вона даремно там на тебе не чекала сказав з докором в голосі Дмитру Микола. І ти туди ж, ну визнаю, що я винен, винен перед нею відповів йому різко Дмитро. Ти вже вибачився перед Інною за те, що не прийшов на побачення в парку спитав в  

нього Микола. Так, вибачився, ти ж сам стояв поруч зі мною і чув нашу телефонну розмову відповів Миколі Дмитро. Чув, але не все, я ж двічі виходив із кімнати під час вашої розмови відповів йому Микола. Інна сказала, що не хоче більше мене бачити і сказала мені що між нами все скінчено відповів Миколі Дмитро. Через те, що ти сьогодні ввечері не прийшов на побачення у парку, запитав у Дмитра Микола. Не лише через це відповів йому Дмитро. А чому ще запитав у нього з цікавістю Микола. Слухай мені потрібно виправити код програми для замовника, а ти мене відволікаєш своїми розмовами розгнівався Дмитро на Миколу. Подзвони Інні і сам у неї все дізнаєшся грубо відповів Миколі Дмитро. Добре, я так і зроблю відповів йому Микола, якому дуже подобалася Інна. Микола вийшов до сусідньої кімнати і зателефонував Інні на мобільний телефон. Механічний голос повідомив Миколі, що абонент, що викликається, недоступний. Напевно Інна телефон вимкнула подумав Микола, натиснувши на клавішу "завершення виклику". Дмитре, я напевно до себе додому піду сказав йому Микола і одягнувшись вийшов із квартири Дмитра. Микола вийшов із будинку, в якому жив Дмитро і якийсь час стояв на вулиці під ліхтарем і думав куди йому йти. Він спершу хотів піти до будинку Інни, піднятися до неї в квартиру і поговорити з нею віч-на-віч. Потім Микола згадав, що Інна живе разом з батьками і вони будуть дуже незадоволені його пізнім візитом до них. Ну добре я вранці Інні по телефону зателефоную і дізнаюся, що там таке у неї трапилося, подумав Микола і пішов до себе додому. Наступного дня Інна поснідавши одразу ж пішла в поліцію писати заяву про зґвалтування, благо в неї в той день в університеті не було першої та другої пари. У поліції не захотіли приймати заяву Інни про зґвалтування, піднявши її свідчення насміх. Дівчино, у нас відкрито багато кримінальних справ щодо реальних зґвалтувань, пограбувань та вбивств відповів Інні черговий у поліцейській дільниці після того, як Інна відверто розповіла йому про те, що з нею сталося в парку. Але мене ж "зґвалтували" проти моєї волі відповіла йому Інна. Вас "зґвалтували" психологічно як ви самі це стверджуєте викликавши у вас гіпнооргазм, але фізичного зґвалтування не було сказав їй черговий. Так, фізичного зґвалтування не було відповіла йому Інна. Тому з погляду закону я не можу порушити кримінальну справу за фактом зґвалтування, бо як такого зґвалтування і не було відповів Інні черговий. Але ж наді мною було здійснено психологічне насильство запротестувала Інна. Це майже недоказово і це не по нашій частині відповів їй черговий. Інна розплакалася стоячи біля вікна чергового. Дівчино, не плачте, пом'якшившись, сказав їй черговий. Я дам вам гарну пораду забудьте те, що з вами сталося як страшний сон і живіть собі далі, сказав їй черговий. Мені цю ж пораду дав мій хлопець Дмитро з яким я вчора посварилася і з яким розлучилася назавжди відповіла йому Інна. Хорошу пораду він вам дав відповів їй черговий. Інна промовчавши у відповідь, різко розгорнулася і вийшла з поліцейської дільниці. На ґанку поліцейської дільниці в Інни раптом в сумці задзвонив мобільний телефон. Інна відкрила свою жіночу сумочку і вийняла звідти свій мобільний телефон. Алло сказала у мікрофон мобільного телефону Інна. Інно, привіт, це Микола, приятель Дмитра тебе турбує пролунав у слухавці чоловічий схвильований голос. Алло, привіт Миколо відповіла йому Інна. Це Дмитро попросив тебе мені зателефонувати, запитала в нього Інна. Ні, це я сам тобі вирішив зателефонувати, відповів їй Микола. А навіщо ти мені телефонуєш з цікавістю спитала у Миколи Інна. Тому що я дізнався від Дмитра, що ви вчора посварилися і вирішив в тебе дізнатися в чому там справа відповів їй Микола. А навіщо тобі це спитала в нього Інна. Я просто допомогти тобі хочу от і все відповів їй Микола. Ти мені не допоможеш, мені напевно ніхто не допоможе відповіла йому з сумом Інна. Мені навіть у поліції відмовили у допомозі сказала Миколі Інна. Стривай Інно можеш мені розповісти, що з тобою сталося попросив у неї Микола. Я можу, але це не телефонна розмова відповіла йому Інна. Добре, тоді приїжджай до мене додому за адресою 4-й Войківський проїзд 10 сказав Інні Микола. Добре, я зараз до тебе приїду відповіла йому Інна та натиснувши на клавішу "завершення виклику" закінчила свою розмову з Миколою. Інна викликала по мобільному телефону таксі до поліцейської дільниці. Через десять хвилин до неї під'їхала сіра іномарка Skoda Octavia. Інна сіла на заднє сидіння і назвавши таксисту домашню адресу Миколи  

поїхала до нього додому. Приїхавши за вказаною адресою, Інна вийшла з таксі, розплатилася з таксистом і підійшла до дверей під'їзду. Вона набрала номер мобільного телефону Миколи та запитала в нього про код домофону від під'їзду. Натиснувши код домофону, Інна увійшла в під'їзд будинку і на ліфті піднялася на третій поверх, на якому знаходилася квартира Миколи. Інна вийшла з ліфту та подзвонила у двері квартири Миколи. Микола в домашній футболці та шортах відчинив Інні двері і ввічливо запросив її увійти всередину. Знімай верхнє взуття біля порога та одягай домашні тапочки сказав їй Микола закриваючи за нею вхідні двері квартири. Чай чи каву, що ти будеш ввічливо запитав у Інни Микола, відкриваючи кухонну шафу. Каву відповіла йому Інна. Добре, тоді проходь на кухню і сідай за стіл сказав їй Микола. Інна знявши взуття та одягнувши домашні тапочки, запропоновані їй Миколою, пройшла на кухню і сіла на табуретку за стіл. Отже Інно, розповідай, що з тобою трапилося, сказав Микола простягаючи їй чашку з гарячою кавою. Неспішно попиваючи гарячу каву "Нескафе" Інна відверто розповіла Миколі, який сидів навпроти неї за кухонним столом, що вчора стала жертвою вуличного гіпнотизера в "Центральному парку культури та відпочинку імені Максима Горького". А Дмитро про це знає, запитав у неї обережно Микола. Звичайно знає, я йому вчора все чесно розповіла, відповіла Інна Миколі. І що він тобі сказав, запитав у неї Микола. Дмитро сказав мені, що оскільки не було фізичного зґвалтування, то поліція моїм випадком не займатиметься і взагалі те, що до мене застосовувався гіпноз дуже складно довести  

і тому дав мені пораду все забути і жити далі відповіла Миколі Інна. А ти що хочеш зробити, запитав у неї обережно Микола. Я хочу знайти і покарати мерзотника, який нахабно вліз у мої мізки і вчинив наді мною психологічне насильство відповіла Миколі Інна. Якщо він зробив це зі мною, то чому він не може це зробити повторно з якоюсь іншою дівчиною і потім дійсно зґвалтувати її доки вона буде перебувати під гіпнозом сказала Миколі Інна. Як я зрозумів з твоєї розповіді, ти вже була в поліції і хотіла написати заяву про зґвалтування, але в поліції не захотіли приймати твою заяву запитав у неї Микола. Так, коли я розповіла черговому про свій випадок і сказала йому, що хочу написати заяву в поліцію про зґвалтування, то він відповів мені, що у них багато відкритих кримінальних справ пов'язаних з реальними зґвалтуваннями, грабежами та вбивствами, а в моєму випадку фізичного зґвалтування не було і тому поліція моїм випадком займатися не буде відповіла Миколі Інна. Черговий у поліцейській дільниці дав мені ту саму пораду як і Дмитро забути про травмуючу подію, що трапилася зі мною, і просто жити далі відповіла Миколі Інна. Я вийшла з поліцейської дільниці в засмучених почуттях, а потім мені на мобільний телефон зателефонував ти і запропонував мені свою допомогу і я приїхала до тебе за допомогою відповіла Миколі Інна. Добре я допоможу тобі знайти і покарати цього хлопця, відповів їй Микола. Інна допила свою каву і поставила порожню чашку на кухонний стіл. Микола підвівся з-за столу і пішов у кімнату. Через три хвилини він повернувся на кухню з ноутбуком і сівши за стіл увімкнув ноутбук. Зараз спробую знайти в соціальних мережах якісь скарги дівчат на подібні випадки "несумлінного пікапу" сказав Інні Микола. Він зайшов у соціальну мережу ВКОНТАКТЕ і після години активних пошуків знайшов дівчину на ім'я Тетяна, яка скаржилася в якомусь жіночому блозі іншій дівчині Марині, що нещодавно стала жертвою гіпнотизера в Петровському парку і подібно до Інни випробувала примусовий гіпнооргазм після чого гіпнотизер швидко зник з місця події залишивши бідну дівчину приходити до тями після гіпнооргазму на лавці в парку. От дивись Інно, все відбувалося так само як у твоєму випадку сказав їй Микола тільки гіпнотизером було обрано інший парк. Схоже, що цьому хлопцеві подобається випробовувати свою владу над беззахисними дівчатами, пробуючи на них методи психологічного навіювання, сказав Микола Інні. Його треба зупинити, бо інакше він сам не зупиниться, відповіла Миколі Інна. Він колись може піти ще далі і якусь дівчину справді зґвалтувати, користуючись її безпорадним станом, сказала Миколі Інна. Боюся, що ти права відповів їй Микола. Він написав у рядку пошуку групи пов'язані з "пікапом" і знайшов закриту групу із більш ніж 300 учасниками. Микола ввів запит на додавання до друзів і через дві хвилини отримав запрошення вступити до групи. Отримавши членство в групі Микола став дивитися пости, які розміщували найбільш активні учасники групи "пікапу". Більшість "пікаперів" вихвалялися один перед одним тим, що тепер можуть легко доводити до оргазму свою дівчину в ліжку докладаючи для цього менше зусиль, хтось із них вихвалявся, що став більш впевненим у собі при спілкуванні з протилежною статтю і багато хто з них хвалили якогось естрадного гіпнотизера Станіслава Малаховського, який вів приватні курси з навчання вуличному гіпнозу та навіюванню. "Пікапери" посилалися на його Telegrame-канал та на його відео тренінгів на YouTube-каналі. Подивившись відео тренінгів на YouTube в яких гіпнотизер Станіслав Малаховський розкривав своїм учням секрети доведення дівчат до гіпнооргазму, Інна на одному з відео раптово побачила знайоме обличчя гіпнотизера, який тоді психологічно "згвалтував" її в парку. Ось це він, я його впізнала, голосно закричала Інна Миколі, вказуючи пальцем на обличчя хлопця на відео. Це точно він спитав у неї з сумнівом в голосі Микола. Точно, точно... і зачіска і голос і навіть футболка на ньому та сама з хвилюванням відповіла Миколі Інна. Це добре відповів їй Микола. Микола зробив скріншот відео з YouTube-каналу гіпнотизера Станіслава Малаховського і написав йому приватне повідомлення в Telegrame чи випадково не знає він ім'я та прізвище цього хлопця. Через три хвилини гіпнотизер Станіслав Малаховський відповів Миколі на його надіслане повідомлення, що ім'я цього хлопця Ігор, а прізвища його він на превеликий жаль не знає. А чому ви в мене питаєте про нього обережно запитав у відповідь у зворотньому повідомленні гіпнотизер Станіслав Малаховський у Миколи. Та, він дуже зовні схожий на одного мого приятеля і я подумав, що це він, але мабуть таки помилився відповів йому в повідомленні в Telegrame Микола. Так що нам тепер робити спитала з занепокоєнням в голосі у Миколи Інна.  

Шукатимемо його по соціальним мережам за фотографією відповів Інні Микола. Микола завантажив фото скріншота відео тренінгів гіпнотизера Станіслава Малаховського із зображенням його учня Ігоря до спеціальної програми http://xn--search4faces-59j. com/ і почав здійснювати пошук по соціальним мережам. Через п'ять хвилин пошуків Микола знайшов особистий профіль Ігоря у ВКОНТАКТЕ. За допомогою спеціальної програми зламавши особистий профіль Ігоря Микола дізнався його електронну пошту та номер мобільного телефону, які Ігор вказував при реєстрації в соціальній мережі. Це вже щось сказав Інні Микола. Тепер мені потрібно з'ясувати домашню адресу цього Ігоря і тоді можна буде навідатися до нього додому і пояснити йому "по-чоловічому", що не можна здійснювати психологічне насильство над дівчатами, сказав Микола Інні. Микола подзвонив по мобільному телефону до свого друга Сергія, який працював в МТС і продиктував йому номер мобільного телефону Ігоря.  

Микола попросив його дізнатися домашню адресу абонента. А навіщо тобі це потрібно, обережно запитав у нього Сергій. Так, цей гад мені грошей винен, але сволота ховається від мене і не віддає відповів Сергію Микола. А-а-а зрозуміло, я тобі допоможу по старій дружбі, але якщо раптом щось трапиться кримінальне, ти про мене в поліції не згадуй сказав Миколі Сергій. Через півгодини Сергій зателефонував Миколі та повідомив йому домашню адресу квартири Ігоря.  

Я твій боржник навіки відповів Сергію зрадівший гарній новині Микола. Та, добре тобі порахуємось якось відповів йому Сергій. Пам'ятаєш, що ти мені пообіцяв, що якщо в тебе щось трапиться кримінальне з цим хлопцем, то ти на мене в поліції ніяк не посилаєшся, запитав у Миколи Сергій. Так, я пам'ятаю свою обіцянку і свого слова дотримаюсь відповів йому Микола. Дякую тобі Сергію за допомогу сказав йому Микола і завершив виклик.  

Я хочу поїхати до нього додому прямо зараз сказала Інна Миколі. Найкраще поїду до нього додому я один сказав їй Микола. Чому це поїдеш ти один обурилася на його слова Інна. Я хочу поїхати разом з тобою, адже це саме наді мною було скоєно психологічне насильство сказала Миколі Інна. Ну добре глянувши на впертий вираз обличчя Інни, відповів їй Микола. Вони вдвох вийшли з будинку і, викликавши таксі, поїхали за домашньою адресою Ігоря. Розплатившись із таксистом Микола разом із Інною вийшли з машини та озирнулися на всі боки. Ігор жив на вулиці Декабристів 21А на 5 поверсі 9-ти поверхового будинку. Інна разом із Миколою підійшли до дверей під'їзду і стали терпляче чекати, коли з під'їзду хтось вийде. Через десять хвилин із під'їзду будинку вийшла молода жінка з дитиною 4 років та дитячим велосипедом. Ой, жіночко будь-ласка, не зачиняйте двері, а то я ключі від домофону забула вдома попросила в неї Інна. Жінка з маленькою дитиною та дитячим велосипедом доброзичливо притримала Інні двері і Інна разом із Миколою увійшли до під'їзду. Вони піднялися на ліфті на 5-й поверх і, вийшовши з ліфта, озирнулися в пошуках квартири Ігоря. Інна знайшла номер квартири Ігоря та подзвонила у двері. Йду, йду почувся через вхідні двері голос Ігоря. О, яка гарна дівчина мені дзвонить в двері дивлячись на Інну у дверне вічко сказав Ігор відчиняючи двері своєї квартири. Ой, це ти сказав їй Ігор вмить упізнавши Інну. Ігор почав закривати за собою двері квартири, але Інна поставила ногу в кросівці між дверною коробкою та дверним полотном. У цей момент з-за ліфту вискочив Микола і з розмаху вдарив Ігоря кулаком в обличчя. Ігор похитнувшись упав назад на спину і Інна разом із Миколою швидко увійшли до його квартири. Ну що не очікував мене побачити тут мерзотнику запитала у Ігоря Інна закриваючи на замок вхідні двері квартири. Що вам потрібно запитав у неї зблідлий від страху Ігор витираючи рукою кров, яка капала з розбитого носа. Ігор, сидячи на підлозі в коридорі перед вхідними дверима квартири, швидко переводив перелякані очі з Інни на Миколу. Ми хочемо побити тебе до напівсмерті за те, що ти безсовісно загіпнотизував дівчину і змушував її відчувати оргазм з примусу здійснюючи психологічне насильство над дівчиною сказав йому Микола глянувши на Інну, яка стояла біля вхідних дверей. З цими словами Микола схопився лівою рукою за комір сорочки Ігоря, що сидів нерухомо на підлозі в коридорі і ривком поставив його на ноги. Микола сильно розмахнувся правою рукою, маючи намір ударити Ігоря в обличчя.  

Я чесно більше не буду захникав переляканий Ігор. Звичайно не будеш, бо ми тобі вправимо мізки відповів йому Микола. Будь-ласка не бийте мене, я ніколи більше не буду цим займатися хникаючи попросив Миколу Ігор. Тож що будемо з ним робити, запитав у Інни Микола тримаючи лівою рукою Ігоря за комір сорочки. Я думаю, що можна йому повірити, але про всяк випадок ми за ним спостерігатимемо відповіла Миколі Інна. Так, тобі дуже пощастило хлопче, ми вирішили тебе більше не бити, сказав Микола Ігорю. Але з цього моменту ми... з цими словами Микола знову подивився на Інну... будемо за тобою уважно спостерігати і якщо ми дізнаємося що ти знову взявся за своє, або не дай Боже когось з дівчат на вулиці загіпнотизував та зґвалтував користуючись безпорадним станом дівчини, то ми прийдемо і поб'ємо тебе так, що тебе мати рідна не впізнає суворо сказав Микола Ігореві. Ну, що скажеш запитав Микола у Інни. Я думаю, що він досить переляканий щоб нам повірити відповіла йому Інна. І не надумай розповісти про це поліції, пам'ятай ми стежимо за тобою і знаємо, де ти живеш, сказав жорстко Микола Ігореві. Переляканий Ігор кивнув головою Миколі, що він не звертатиметься до поліції з приводу свого побиття.  

Ну все пішли звідси сказав звертаючись до Інни Микола. Інна відчинила вхідні двері квартири Ігоря. Микола та Інна вийшли з квартири Ігоря та спустившись на ліфті на перший поверх, вийшли з під'їзду, викликали таксі та поїхали на ньому до Миколи додому.  

 

Кінець  

 

PS. Чому я написав таке на перший погляд "дивне" оповідання? Зараз стали дуже популярні тренінги з "пікапу" для чоловіків з використанням техніки гіпнозу і в тому числі вуличний гіпноз та навіювання гіпноргазму. Я відразу сам у себе запитав, а навіщо вже дорослим хлопцям і чоловікам відвідувати подібні тренінги? Яка взагалі мета подібних тренінгів? Чи законна така діяльність? Чи може "несумлінний пікапер" озброєний знаннями техніки гіпнозу здійснювати психологічне насильство над дівчатами, які нічого не підозрюють, упиваючись при цьому своєю владою над ними? До чого це може призвести? Чи зупиниться він на цьому? Чи це є лише перший етап переходу від психологічного насильства до насильства фізичного тобто згвалтування? Дуже багато питань виникає і до учнів цих тренінгів і до їхніх організаторів.  

Я писав чесно і мені дуже цікава думка моїх читачів. Ставте будь-ласка лайки якщо сподобалось, або дизлайки якщо не сподобалося моє оповідання.

| 34 | 5 / 5 (голосов: 2) | 23:29 01.09.2022

Комментарии

Книги автора

Дбайливий чоловік
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм Юмор
Гумористичне оповідання про чоловіка який стає рано вранці і йде на кухню готувати сніданок для себе і дружини.
Объем: 0.052 а.л.
21:46 22.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 2)

Історія з реального життя
Автор: Stader
Рассказ / Мемуар Проза Реализм
Історія з реального життя про мого однокласника Сергія якого заарештували за вбивство рідного батька.
Объем: 0.177 а.л.
19:51 17.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Реферат з психології суїцидальної поведінки
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Студент бере у бібліотеці книги по психології суїцидальної поведінки для свого реферату і не повертає їх до бібліотеки...
Объем: 0.11 а.л.
19:57 15.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Бажання романтики
Автор: Stader
Рассказ / Проза Стимпанк Юмор
Жінка стомившись від рутинного сімейного життя хоче відчути що таке романтичні стосунки і планує в тайні від чоловіка романтичне побачення зі своїм колегою з роботи.
Объем: 0.214 а.л.
17:02 12.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

ПТСР та війна
Автор: Stader
Рассказ / Военная проза Проза Реализм
Демобілізований військовий з протезом замість ноги агресивно чіпляється до жінки з донькою які поступилися йому місцем у метро.
Объем: 0.05 а.л.
00:24 10.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Екзамен з історії
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм
Гумористичне оповідання про те як студент завалив екзамен з історії.
Объем: 0.063 а.л.
23:35 04.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 4)

Перепливти Тису
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Оповідання про загиблих українських відчайдухів, які намагаються перепливти Тису на кордоні з Україною,щоб потрапити до Румунії.
Объем: 0.055 а.л.
22:45 28.03.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.