FB2

"Проте як важливо будувати будинки з гарною звукоізоляцією стін та підлоги" чи "Бережіть нерви та спокій своїх сусідів по будинку "

Рассказ / Проза, Реализм
Ваше особисте життя не повинно заважати жити іншим людям. Цей випадок стався на італійському острові Сицилія у 2015 році. Молодята Марко Россі та Джулія Б'янчі одружилися і кожного вечора у себе у квартирі проводили шумні вечірки та голосно кохалися на ліжку заважаючи сусідам відпочивати. Через місяць невитримавши цього неподобства один із їхніх сусідів знизу подав до суду на молодят за порушення вимог закону про перевищення допустимого рівня шуму у нічний час доби і виграв суд. Суд визнав молодят винними у порушенні законодавства про перевищення допустимого рівня шуму у нічний час та засудив молодят до виконання громадських робіт та виплати штрафу у 500 евро.
Объем: 0.197 а.л.

"Про те, як важливо будувати будинки з гарною звукоізоляцією стін та підлоги... " чи "Бережіть нерви та спокій своїх сусідів по будинку"  

 

Ця курйозна історія сталася у 2015 році в одному мальовничому місті на італійському острові Сицилія. 7 травня 2015 року 28-річний Марко Россі менеджер з продажу макаронів компанії-виробника "Alce Nero Respondi" одружився з гарненькою 24-річною дівчиною Джулією Б'янчі, яка працювала на цій же фабриці з виробництва макаронів робітницею на конвеєрній стрічці з упаковки макаронів. Після весілля молоді люди почали жити разом у квартирі у Марко Россі. Щовечора вони влаштовували у себе в квартирі галасливі п'яні вечірки під гучну музику з музичного центру зі своїми численними друзями, а потім після закінчення вечірки всю ніч шумно кохалися на ліжку, засинаючи в обіймах одне в одного тільки під ранок. Їхні сусіди у будинку були дуже незадоволені галасливою молодою парою, чиї нестримні веселощі зовсім непередбачувані за часом заважали решті мешканців будинку спокійно відпочивати з родиною після роботи. Найближчі їхні сусіди неодноразово робили у ввічливій формі зауваження молодятам, щоб вони нарешті опритомніли, зрозуміли що вони не одні живуть у будинку і навколо них теж живуть інші люди, намагалися їх присоромити, щоб вони вели себе вдома тихіше, але адекватної реакції на зауваження сусідів по будинку з боку молодої пари не було, молодята продовжували нахабно поводитися так само, як вели себе до того раніше. Якось увечері у сусідів знизу було вдома святкове застілля з приводу дня народження маленького онука Рікардо, який приїхав з Риму зі своєю матір'ю Лючією на тиждень у гості до бабусі з дідусем. Всі дорослі і сам маленький винуватець урочистості Рікардо чинно сіли за святковий стіл і дідусь Лоренцо Фарнеллі, піднявши свій келих з червоним вином, уже приготувався проголосити тост за здоров'я свого улюбленого онука Рікардо... і раптом люстра у них на стелі затремтіла, а потім зверху почувся скрип ліжка і гучний хтивий жіночий стогін.  

Лючія та її маленький син Рікардо стали з-за столу і стали здивовано дивитися на стелю квартири.  

Ох-ох-ох-ох-ох-ох-ох-ох-ох в солодкій знемозі голосно кричала жінка вочевидь перебуваючи на межі оргазму. Мамо, а чому ця жінка в квартирі нагорі так голосно кричить, їй що зробили боляче запитав із цікавістю у своєї матері Лючії 7-річний Рікардо. Так, їй зробили дуже боляче синочок відповіла Рікардо вся червона від збентеження і сорому його мати Лючія затикаючи руками йому вуха. До жіночих гучних стогонів сповнених жагучої пристрасті незабаром приєднався густий чоловічий бас сексуально задоволеного чоловіка, який ось-ось скінчить...  

Ох-ох-ох-ох-ох-ох-ох-ох-ох захлинаючись криком від нестерпної насолоди голосно кричала в квартирі нагорі жінка. Ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух-ух вторив їй луною густий чоловічий бас.  

Батьку, ну що ти нерухомо як соляний стовп стоїш посеред кімнати, ну зроби ж що-небудь із цим неподобством із обуренням сказала розгнівана Лючія звертаючись до свого батька Лоренцо Фарнеллі. Так, я зараз доню зроблю відповів їй Лоренцо Фарнеллі і схопивши з каструлі, що стояла на столі ополоник став шалено стукати ним по батареї опалення вимагаючи щоб молода пара нагорі негайно припинила шуміти. Але крики зверху лише на хвилину припинившись, знову відновилися з ще більшою силою. Та хто ж це там так сильно шумить у квартирі нагорі з обуренням, запитала в нього дочка Лючія. Це молода пара Марко Россі та Джулія Б'янчі, вони – молодята і нещодавно місяць тому побралися і з тих пір живуть разом в квартирі Марко Россі став пояснювати своїй обуреній дочці Лючії Лоренцо Фарнеллі. А ти пробував з ними спокійно ввічливо поговорити і попросити їх не шуміти ввечері спитала в нього Лючія.  

Я разом з іншими сусідами по будинку вже неодноразово піднімався до них нагору в квартиру і просив їх поводитися вдома тихіше поважаючи відпочинок своїх сусідів, але це все без толку сказав Лючії її батько Лоренцо Фарнеллі.  

У відповідь на мої багаторазові прохання не шуміти у вечірній час доби Марко Россі мені незмінно відповідав, що його "збуджують гучні крики задоволення від дружини Джулії і кохатися з дружиною, яка мовчить це все одно що кохатися з подушкою" відповів дочці Лючії її батько Лоренцо Фарнеллі.  

Ти тільки сьогодні з Рікардо до нас у гості приїхала, а ми так живемо вже місяць і щовечора допізна слухаємо чужі хтиві голосні крики і стогін сказав своїй обуреній дочці Лючії Лоренцо Фарнеллі.  

От нахабні мерзотники, тільки про себе думають і начхати їм на думку інших людей, відповіла йому розгнівана Лючія. Мені особисто хочеться прямо зараз піднятися до них сходами нагору, подзвонити до них у квартиру і коли вони мені відчинять вхідні двері, увійти до квартири та набити їм обом пику сказала батькові Лоренцо Фарнеллі розгнівана Лючія.  

Доню, не хвилюйся ти так, я вже придумав що мені робити і вирішу цю проблему в інший спосіб відповів їй її батько Лоренцо Фарнеллі.  

Сьогоднішня їхня нахабна витівка під час дня народження Рікардо переповнила чашу мого терпіння, я завтра прямо з ранку піду до поліції і напишу на них заяву та поскаржуся поліцейським на порушення ними вимог закону про перевищення допустимого рівня шуму у нічний час доби сказав Лючії її батько Лоренцо Фарнеллі. Правильно так і треба з цими негідниками чинити, раз вони не розуміють ввічливого поводження з ними по-доброму, значить будемо з ними чинити по-поганому, так як вони того заслуговують відповіла Лоренцо Фарнеллі його розгнівана дочка Лючія. Через якийсь час крики пристрасті з квартири зверху стали тихішими, але святковий настрій кудись безслідно зник. Через півгодини уклавши маленького онука Рікардо спати в дитячій кімнаті, Лоренцо Фарнеллі пройшов на кухню і налив собі і дочці Лючії червоного вина в келихи. Вона з батьком сіли на кухні за стіл і довго розмовляли одне з одним про її роботу та життя в Римі... Наступного дня з самого ранку Лоренцо Фарнеллі у супроводі своєї дочки Лючії прийшов до відділення місцевої поліції і написав заяву на своїх сусідів зверху Марко Россі та його дружину Джулію Б'янчі. У поліції порушили кримінальну справу за фактом "перевищення допустимого рівня шуму в нічний час з 22 години вечора до 6 години ранку" і передали справу до суду.  

Суд по цій справі відбувся рівно через місяць, і судове засідання проводив старий суддя Антоніо Джюдіче добре відомий усім мешканцям міста своєю принциповістю у дотриманні вимог закону. Марко Россі та його дружина Джулія Б'янчі були викликані до суду в якості сторони відповідача.  

В якості сторони позивача виступав їх сусід знизу Лоренцо Фарнеллі, який пред'являв звинувачення до Марко Россі та його молодої дружини Джулії Б'янчі, що вони систематично порушують закон "про перевищення допустимого рівня шуму в нічний час доби" і заважають усім найближчим їхнім сусідам відпочивати вдома. Марко Россі всі звинувачення, що висувалися до нього, відкидав і називав позов на нього до суду з боку його сусіда Лоренцо Фарнеллі "звичайною заздрістю до молодості літньої людини у якої всі прекрасні почуття до жінок вже залишилися в далекому минулому".  

Старий суддя Антоніо Джюдіче уважно вислухавши суть справи, аргументи та взаємні звинувачення обох сторін судового процесу, допитавши усіх заявлених свідків від сторін позивача та відповідача, оголосив тригодинну перерву у засіданні суду та пішов до нарадчої кімнати для прийняття рішення по даній справі, а після закінчення перерви оголосив у судовій залі свій вердикт.  

Суд визнав Марко Россі та його молоду дружину Джулію Б'янчі винними у "перевищенні допустимого рівня шуму в нічний час доби" і засудив їх до виплати одноразового грошового штрафу в 500 євро та відпрацювання 250 годин громадських робіт на благо міста.  

 

 

 

Кінець  

 

 

 

PS. Шановні будівельники, вам моя добра порада будуйте нові будинки з гарною звукоізоляцією стін і підлоги, щоб сусіди не були обізнані про особисте життя один одного і не нервували з цього приводу. :)

| 43 | 5 / 5 (голосов: 1) | 17:04 09.08.2022

Комментарии

Книги автора

Історія з реального життя
Автор: Stader
Рассказ / Мемуар Проза Реализм
Історія з реального життя про мого однокласника Сергія якого заарештували за вбивство рідного батька.
Объем: 0.177 а.л.
19:51 17.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Реферат з психології суїцидальної поведінки
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Студент бере у бібліотеці книги по психології суїцидальної поведінки для свого реферату і не повертає їх до бібліотеки...
Объем: 0.11 а.л.
19:57 15.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Бажання романтики
Автор: Stader
Рассказ / Проза Стимпанк Юмор
Жінка стомившись від рутинного сімейного життя хоче відчути що таке романтичні стосунки і планує в тайні від чоловіка романтичне побачення зі своїм колегою з роботи.
Объем: 0.214 а.л.
17:02 12.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

ПТСР та війна
Автор: Stader
Рассказ / Военная проза Проза Реализм
Демобілізований військовий з протезом замість ноги агресивно чіпляється до жінки з донькою які поступилися йому місцем у метро.
Объем: 0.05 а.л.
00:24 10.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Екзамен з історії
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм
Гумористичне оповідання про те як студент завалив екзамен з історії.
Объем: 0.063 а.л.
23:35 04.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 3)

Перепливти Тису
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Оповідання про загиблих українських відчайдухів, які намагаються перепливти Тису на кордоні з Україною,щоб потрапити до Румунії.
Объем: 0.055 а.л.
22:45 28.03.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Розлучення в суді
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм
Жінка з дітьми розлучається в суді зі своїм чоловіком, який повернувся з фронту додому і став поводитися агресивно щодо неї, бити і ображати її звинувачуючи в подружній зраді.
Объем: 0.119 а.л.
10:52 27.03.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.