FB2

"Злодії-невдахи-8", або "Банан замість пістолета"

Рассказ / Проза, Реализм
Правильно кажуть старі мудрі люди, що тупість людська може бути воістину безмежною. Деякі злочинці настільки тупі і, схоже, навмисне все роблять для того, щоб їх зрештою заарештувала поліція. Девід Пітерс у 2019 році скоїв пограбування банку в графстві Дорсет у Великобританії забравши з каси банку 1300 фунтів стерлінгів. Але через кілька днів він прийшов до поліції із вкраденими грошима і зізнався у пограбуванні банку, бо його замучила совість. Він розповів поліцейським що він пограбував банк взагалі без зброї використовуючи замість пістолета звичайний банан. Проте в поліції не оцінили його жарту і заарештували його за скоєння пограбування банку.
Объем: 0.049 а.л.

"Злодії-невдахи-8" або "Банан замість пістолета"  

 

Правильно кажуть старі мудрі люди, що тупість людська може бути воістину безмежною.  

Деякі злочинці настільки тупі і, схоже, навмисне все роблять для того, щоб їх зрештою заарештувала поліція.  

Ця курйозна кримінальна історія відбулася у Великій Британії, а якщо точніше, то у графстві Дорсет у південно-західній частині країни на узбережжі протоки Ла-Манш у квітні 2019 року.  

У вівторок 2 квітня 2019 року об 11 годині 15 хвилин дня у двері банку "Barclays" що у графстві Дорсет (Великобританія) увійшов середнього зросту чоловік у сонцезахисних окулярах та синій бейсболці з логотипом збірної Англії з футболу на ім'я Девід Пітерс з помаранчевим поліетиленовим пакетом у правій руці. Не викликавши жодних підозр у охорони, він пройшов до каси і звернувся до молодої співробітниці, вказуючи рукою на поліетиленовий пакет: "У мене тут у поліетиленовому пакеті знаходиться заряджена "пушка", тож дитинко, без жартів, давай мені сюди швидко усі гроші з каси" сказав їй він. Прихований поліетиленом предмет своєю формою справді нагадував зброю. Перелякана до смерті молода касирша, не здогадавшись натиснути на "тривожну кнопку" під столом, швидко віддала йому все, що на той момент було в касі після проведеної інкасації – близько 1300 фунтів стерлінгів. Грабіжник засунув гроші у той самий поліетиленовий пакет і швидко вийшов із банку.  

Через кілька днів після скоєного пограбування банку грабіжник Девід Пітерс сам прийшов до поліцейського відділку із вкраденими з банку 1300 фунтами стерлінгів і добровільно здався поліції – його замучила совість. Він зізнався поліцейським, що жодного пістолета в пакеті не було – там лежав звичайнісінький банан куплений ним у супермаркеті. Але у поліції це смішним не порахували: Девіда Пітерса заарештували за пограбування банку і суд графства Дорсет визнав його винним у скоєнні навмисного пограбування банку та засудив його до тюремного ув'язнення терміном на 10 років.  

 

Кінець

| 41 | 5 / 5 (голосов: 1) | 23:58 05.08.2022

Комментарии

Книги автора

Дбайливий чоловік
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм Юмор
Гумористичне оповідання про чоловіка який стає рано вранці і йде на кухню готувати сніданок для себе і дружини.
Объем: 0.052 а.л.
21:46 22.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 2)

Історія з реального життя
Автор: Stader
Рассказ / Мемуар Проза Реализм
Історія з реального життя про мого однокласника Сергія якого заарештували за вбивство рідного батька.
Объем: 0.177 а.л.
19:51 17.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Реферат з психології суїцидальної поведінки
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Студент бере у бібліотеці книги по психології суїцидальної поведінки для свого реферату і не повертає їх до бібліотеки...
Объем: 0.11 а.л.
19:57 15.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Бажання романтики
Автор: Stader
Рассказ / Проза Стимпанк Юмор
Жінка стомившись від рутинного сімейного життя хоче відчути що таке романтичні стосунки і планує в тайні від чоловіка романтичне побачення зі своїм колегою з роботи.
Объем: 0.214 а.л.
17:02 12.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

ПТСР та війна
Автор: Stader
Рассказ / Военная проза Проза Реализм
Демобілізований військовий з протезом замість ноги агресивно чіпляється до жінки з донькою які поступилися йому місцем у метро.
Объем: 0.05 а.л.
00:24 10.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Екзамен з історії
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм
Гумористичне оповідання про те як студент завалив екзамен з історії.
Объем: 0.063 а.л.
23:35 04.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 4)

Перепливти Тису
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Оповідання про загиблих українських відчайдухів, які намагаються перепливти Тису на кордоні з Україною,щоб потрапити до Румунії.
Объем: 0.055 а.л.
22:45 28.03.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.