FB2

"Злодії-невдахи -4", або "З бензопилою до банку""

Рассказ / Проза
Бувають клінічні ідіоти серед злодіїв, які начебто спеціально хочуть щоб їх заарештували поліцейські. Я розповім вам смішну історію, що відбулася в США. Там жінка прийшла грабувати банк із електричною ланцюговою пилкою...
Объем: 0.062 а.л.

"Злодії-невдахи-4" або "З бензопилою в банк"  

 

Бувають клінічні ідіоти серед злодіїв, які начебто спеціально хочуть щоб їх заарештували поліцейські. Я розповім вам смішну історію, що відбулася в США.  

Коли "гроза району" Джуді Вілсон вирішила пограбувати "Quontic" банк у Нью-Йорку, то почала серйозно готуватися до вибору зброї для майбутнього пограбування банку. Після тижня моніторингу дарк-інтернету її вибір упав на важку модель пістолета Colt "Delta Elite" калібру 10 мм. Вона вже домовилася з мексиканцем нелегальним продавцем зброї про гроші, час та місце передачі грошей, але щось пішло не так і продавець "зник" і так і "не вийшов на зв'язок", тому покупка пістолета зірвалася. Щось треба було терміново робити і Джуді Вілсон вирішила придбати замість пістолета бензопилу. Прийшовши в магазин, де продавалися бензопили, вона довго стояла біля вітрини і вагалася яку ж саме бензопилу їй вибрати. На допомогу їй прийшов продавець Джон Сміт, який порадив їй купити потужну ланцюгову пилку Hesler GM-2400LK німецького виробника. Джуді Вілсон подякувала продавцю Джону Сміту за пораду і купила ланцюгову пилку розрахувавшись з ним готівкою. Наступного дня в п'ятницю Джуді Вілсон одягнувши темний одяг, а на голову панаму і сонцезахисні окуляри пішла "на діло" грабувати "Quontic" банк із ланцюговою пилкою Hesler GM-2400LK у руці. Джуді Вілсон спеціально обрала ранковий час 9-ту годину ранку, коли клієнтів у банку майже не було і рішуче підійшла до вікна обслуговування фізичних осіб. Розмахуючи перед обличчям банківського службовця ланцюговою пилкою вона пригрозила, що рознесе все в банку в тріски, якщо їй негайно не видадуть 250 тис доларів США готівкою. Коли ж банківський службовець Генрі Адамс побачив зброю, якою йому погрожувала Джуді Вілсон, то не зміг стриматися від сміху. Він так реготав, що ледве не підірвав собі живіт від сміху. Ланцюгова пилка якою погрожувала йому Джуді Вілсон виявилася електричною і за жінкою волочився по підлозі 1, 5 метровий електричний шнур. Мабуть невдаха-грабіжниця Джуді Вілсон не знала, що не увімкнена в електричну мережу ланцюгова електрична пилка є повністю безпечною для оточуючих. Посміявшись досхочу над дурістю Джуді Вілсон банківський службовець Генрі Адамс просто натиснув під столом "таємну червону кнопку" безшумної сигналізації, яка викликає поліцію і вже через десять хвилин невдачливу грабіжницю Джуді Вілсон прямо в банку заарештували озброєні до зубів поліцейські за спробу пограбування банку "Quontic".  

 

Кінець

| 52 | 5 / 5 (голосов: 1) | 15:42 21.05.2022

Комментарии

Книги автора

Дбайливий чоловік
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм Юмор
Гумористичне оповідання про чоловіка який стає рано вранці і йде на кухню готувати сніданок для себе і дружини.
Объем: 0.052 а.л.
21:46 22.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 2)

Історія з реального життя
Автор: Stader
Рассказ / Мемуар Проза Реализм
Історія з реального життя про мого однокласника Сергія якого заарештували за вбивство рідного батька.
Объем: 0.177 а.л.
19:51 17.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Реферат з психології суїцидальної поведінки
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Студент бере у бібліотеці книги по психології суїцидальної поведінки для свого реферату і не повертає їх до бібліотеки...
Объем: 0.11 а.л.
19:57 15.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Бажання романтики
Автор: Stader
Рассказ / Проза Стимпанк Юмор
Жінка стомившись від рутинного сімейного життя хоче відчути що таке романтичні стосунки і планує в тайні від чоловіка романтичне побачення зі своїм колегою з роботи.
Объем: 0.214 а.л.
17:02 12.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

ПТСР та війна
Автор: Stader
Рассказ / Военная проза Проза Реализм
Демобілізований військовий з протезом замість ноги агресивно чіпляється до жінки з донькою які поступилися йому місцем у метро.
Объем: 0.05 а.л.
00:24 10.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Екзамен з історії
Автор: Stader
Рассказ / Проза Реализм
Гумористичне оповідання про те як студент завалив екзамен з історії.
Объем: 0.063 а.л.
23:35 04.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 4)

Перепливти Тису
Автор: Stader
Рассказ / Драматургия Проза Реализм
Оповідання про загиблих українських відчайдухів, які намагаються перепливти Тису на кордоні з Україною,щоб потрапити до Румунії.
Объем: 0.055 а.л.
22:45 28.03.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.