FB2

Історія створення сценарію фільму ЧУЖИЙ-'79 р.

Повесть / Драматургия, Приключения, События, Юмор
Історія створення сценарію фільму ЧУЖИЙ-'79 р. (хохмо-байка)
Объем: 0.128 а.л.

Історія створення сценарію фільму ЧУЖИЙ-'79 р.  

(хохмо-байка)  

 

– Був один єврей в штатах. Він написав перший варіант сценарію до майбутнього фільму.  

– показав його своєму другу єврею. Той Ідею дуже зацінив.  

– дальше, цей другий єврей вирішив пробивать бабки на фільм – і почав показувати його, сценарій, іншим євреям з голлівуду.  

– і найшлося два калєги-єврея із кіноцеха, які рішили – що їм тоже нравиться цей сценарій  

– но не будь вони євреї: і рєшилі наєбать всіх згадуваних до цього євреїв та автора ориджіналу  

– тупо взяли і переписали сценарій в чорновик: ізмєнілі дату, імена та понапихували трохи лишньої ***ні, а якусь хуйню – викинули вообще. Таким остоконче... -конечним образом в фільмі появився андроїд.  

– коли перший єврей, автор ориджіналу, узнав що його найобують і ось-ось наїбуть вообще – він обідився.  

– но так як останні 2 года він жив на гроші, гроші йому були нужні – він попросив того самого другого єврея, який перший повірив в нього – найти чуваків, які хочуть купити його сценарій: на условіях – що з нього в натурі поставлять фільм. Тільки не тих, що його почти наїбали.  

– І цей другий єврей – найшов таких чуваків.  

– і тут іронія судьби. Нова тройка євреїв була з будущої Студії Фокс. І так случилося, що самі хитрожопі і наглі євреї, які в них удежувалися (на них работали) – були ті самі євреї, які хотіли всіх наєбать і переписали ориджінал сценарію на свій манер.  

– Іронія продовжається. Значить, було літо, вікна в офісах відкриті... іде посильний другого єврея по території Фоксів і шукає тих самих нових, но не таких наглих євреїв, які хотіли би купить ориджінал сценарія і фільм сразу забацать. А так як вся хитро єврейська рать якраз розбіглася по кінотеятрам, дивитися Нові Звьоздні Войни, які тільки-тільки вийшли і ще не остили – в офісах було почти пусто.  

– От йде собі повз открите вікно одно і оп – там знаходився один із тройки нових євреїв... той якраз їв борщ. Посильний другого єврея і каже в форточку:  

(Посильний Другого Єврея) – Гриша, хоч газєтку підкину інтєрєсну, почитать на досуг?  

(Гриша) – Только якщо фантастіка.  

(Посильний Другого Єврея) – Та ти охуєєшь от такой фантастіки яку я тобі хочу дать, атвєчаю!  

(Гриша) – Ну давай!.. – І Посильний Другого єврея тупо передає в окно, в офіс одного із будущих деріків Фоксів, як ханижний бичок – той ориджінал.  

(Посильний Другого єврея) – як прочитаєш до "Етого" мєста – подзвониш... або сам наберу.  

Ввечері, посильний другого єврея дзвонить будущему, одному із 3-х главних фоксів:  

– ну шо, дочитав до "Етого" мєста?  

(Гриша) – якщо про кишки і ізнасілованія – да.  

(Посильний Другого Єврея)- Та ні, Гриша, не гані... там получше є. Це не то!  

(Гриша) – ааа!.. то-то воно! Я всього на 90-тій сторінці.  

(Посильний Другого Єврея) – будеш на 120-ій – дзвони, Гріша!  

(Гриша) – Харашо.  

 

–Утром, цей самий фокс, побіг до свого корєша наверха... (ну да, "навєрха" сидів в начальниках) – і каже:  

– Міша, я тут подохуєл і тобі совєтую: – срочно збирай совєт, бабкі і адвокатів!..  

(Міша)- Та шо такоє, Гріша!? Можна патіше, я тут думать собрався!  

("Шляп! " – на стіл впав кібостос оріджинала сценарія "Чужой")  

(Гриша) – Читай!  

Ну Мішаня, як начальник, зразу надів пенсн... очки і почав проглядати страніци... і лукаво, проблємно почесав носа, спросив:  

– Грішаня, а де це ти цю хуйню вичепив?..  

(Гриша)- Не пудри мОзги, в чом дєло?  

(Міша)- Та дєло в том, шо я читав похоже – мені наші халтурщики подогнали недавно, тільки там була срань космічна – а тут земна. Но!  

Но єслі соєдініть – буде харошо: і дєньги достанем, і фільм снімем, може даже хароший.  

– (Гриша) – та мені тут один містер передав, от... (шепче на вухо ім'я)  

– (Міша) Бля! зови його, та хутчій! А по дорозі сала прикупи, та ковбаси копченої, только не Московської – а Салямі! А я наливки достану... із колгоспу.  

 

– В ітогє – собрали совєт: із першого, другого єврея, халтурщиків-ханиг, які як в нічому не було – нагло усміхалися і з'їли більше всіх сала під могорич, прийшов й останній із трьох євреїв Фоксів – і благословив на фільм,  

– авторські права поділили порівну, але першого єврея лише как соавтора указали, а не пєрво-істочник. Пєрвоісточніками стали ті застранці-ханиги.  

– Воно то і понятно, а сценарій викупили і швиденько опрєділілі под крило Кінокомпанії Фокс,  

– яка послє успєха Звьоздних войн. Епізод 4, 1978 года – купили собі букви і повісили іменний брантбаннер на воротах. Так сказать – кантора заработала на всю.  

 

– РОбота в сценарії оставили; хутко найшли режисера і оставили його самого їбаться з усіма організаційними проблемами, і продакшином картини. Но пізніше всьо-таки пожаліли, а точніше Рідлі Скотта пожаліли (бо Фокси були за ідею і хотіли зняти отлічне кіно, а не очередну срань, щось інакше ЗВ, но супер-перспективне)  

– і на допомогу істинному арійцю, ірландцю Рідлі Скотту в слуги... помічники, приставили продюсера – того самого, Другого єврея, друга Першого, автора оріджину.  

 

Надіюсь вам сподобалася ця байка по мотивам реальних подій.  

А дальше, я планірую розказати вам про Великого Митця з Австрії… Ганса-Рудого Ґіґера, главного художника-концептуаліста фільма ЧУЖИЙ-79’ г.  

| 63 | 5 / 5 (голосов: 1) | 20:41 18.03.2021

Комментарии

Книги автора

Благодарность на уступе. Хочется высказаться
Автор: Shevron
Стихотворение / Лирика Верлибр Философия
Аннотация отсутствует
Объем: 0.024 а.л.
12:59 13.05.2024 | оценок нет

Печальний нонсенс
Автор: Shevron
Стихотворение / Психология Сюрреализм Философия Эзотерика
Аннотация отсутствует
Объем: 0.01 а.л.
22:53 11.05.2024 | оценок нет

Стук в шибки
Автор: Shevron
Стихотворение / Поэзия Сюрреализм Эзотерика
до концепту: Молитви з Ними
Объем: 0.01 а.л.
13:17 08.05.2024 | оценок нет

Способности к номерам
Автор: Shevron
Стихотворение / Поэзия Психология Сюрреализм Философия
Аннотация отсутствует
Объем: 0.007 а.л.
12:24 07.05.2024 | оценок нет

Бравые землячи 18+
Автор: Shevron
Стихотворение / Мистика Оккультизм Хоррор Эзотерика Другое
Аннотация отсутствует
Объем: 0.023 а.л.
21:31 04.05.2024 | оценок нет

Глазами бухт в Аттике
Автор: Shevron
Стихотворение / Поэзия Сюрреализм Другое
Аннотация отсутствует
Объем: 0.007 а.л.
23:35 03.05.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Это всё – только в твоей голове! (с)
Автор: Shevron
Рассказ / Абсурд Сюрреализм Фантастика Эзотерика Другое
Аннотация отсутствует
Объем: 0.063 а.л.
16:34 02.05.2024 | оценок нет

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.