FB2

Я слухав Crematory весь 2014-ий

Рассказ / Постапокалипсис, Проза, Психология, Реализм, События
Аннотация отсутствует
Объем: 0.071 а.л.

Я слухав Crematory весь 2014-ий. Неймовірно багато, щоразу  

Прослуховуванням цих пісень стало моєю тривогою, моїм спліном, моїм звільненням, моєю надією, моєю містикою, моїми мареннями, моєю романтикою, моїм трагізмом, Моїм, Мною.  

 

Альбоми з 2004 по 2014-ий. Мені пощастило дуже, що останній зі списку – вийшов на початку березня. Останній з таким сталим вокалістом Матіас'ом (який в групі з 2000-го, з яким записали "Believe", 2000 р. )  

 

Спитають мене: чому вони, чому ці альбоми, чому?.. "Tell me Why? " ("Why" – пісня з альбому "Believe")  

 

Бо 2012-го, 2 вересня, мені приснилася гроза... а потім Я прокинувся і пішов на ненавистну роботу в школу. Відчуття тривоги.  

 

Бо в 2013-му, 30 квітня, втік з дому від душевної біди – поїхав до коханої дівчини ("Блонді") і в останнє обійняв, а вже 6-го травня вона мене киданула... Коли проводжав в 23-ій годині ночі були перші зірниці; ледь не намок, доїхав до села попуткою – а на горизонті, де Я щойно її проводжав, в її місті була потужна гроза  

 

Бо, переживши глиюоку Хандру, Клінічну, майже впавши в Кататонію, через роботу в ненавистних школах – Я продовжив існувати та відбувати навчальний рік. Але сон 2-го вересня про грозу врізався мені в свідомість.  

 

Бо в 2014-му Гроза захотіла покинути мою підсвідомість та реалізуватися... Бо в січні Я ледь не зловив Другу Хандру, яка наступала... Я був в Сумській школі, 7ій. Звільнився – легше стало, відновився. І водночас відкрив групи та осіб любителів метеорології – які знімали грози, фото, відео, фільми...  

 

Бо якось так вийшло, інтуїтивно Я насів на Crematory. І Я вперше побачив кліп до пісні "Greed" (з альбому "REVOLUTION", 2004).  

Там потужна Гроза як стихія – була основою всього кліпу.  

 

Бо в березні 2014-го вийшов новий альбом Crematory "Antiserum".  

Бо весною Блонді в сльозах в жалісності – хотіла чогось від мене, якось примирення. А мене в кімнаті, в новій квартирі, яку Я віднайшов на Різдво 7-го Січня, а 11-го остаточно переїхав (в суботу) – Я придбав Чарівний ароматизатор.  

 

Бо в мене був Чарівний Ароматизатор, він пах трояндово, блаженно, він став атмосферним; і Блонді, запах її волосся не зміг перебити благий аромат мого маленького нового світу в цій кімнаті... Гроза залишилася зі мною  

 

Бо Я став вести дивний фото-щоденник. фотографував небо, хмари. і захотів собі фотоапарат. Альбоми, плейліст з альбомів Crematory 2004-2014 були зі мною, в голові, в навушниках, в колонках в кімнаті... вдома  

 

Бо гроза не покидала мене.  

 

Коли не настало Антона, Гроза знову прийшла мені у сні, в квітні.  

 

Бо Crematory, ті їх пісні стали моїм канатом, плотом психічної адекватності. Друзів Я не маю ж. Маю те що є – музика.  

 

2020-го, в 3 березня, Crematory випустили новий альбом, там все інакше. Але... в ньому немає гроз: тільки тривоги і болі і дощі  

,

| 79 | оценок нет 01:12 29.12.2020

Комментарии

Shevron15:40 30.12.2023
tiramisu, все слушно. не все можу змінити, а дещо одразу змінити.
- так, висловитися
- так, немає
- не зациклений на себелюбстві - в плані егоцентризму, нарцисизму. Виховую в себе здорову повагу до СВОГО. Не більше.
В цьому нарисі : говориться про моє і своє. Слухати мою музику і робити її своює улюлюбленою - нікого не прошу і не заставляю. якщо всі сидять на попсі , шансоні і проросійських заказних продуктах - аби здорові були і людяні
- так, писати Я не вмію і не кажу нічого такого:" а подивіться". Навпаки, радий, коли хто тримає плінтус низько.
- і... так, це більше спогади, а не художнє. спогади не мають бути осуджені. Тим більше - лише про враження і настрої в ті часи говорю. Текст не скверний, сум'ятний - але живий. Принаймні - цього хотів добитися.
Рідко-коли - коли пишу, то стараюся - щоби втілити й художнього уміння.

Дякую за простоту і справедливість ваших слів
Tiramisu22:11 12.01.2021
Я не зрозуміла про що оповідання. Але коли я читала передостанній абзац, на мить мені прийшло на думку, що ви немаєте друзів через вашу перевагу у музиці )). Пробачте)
В оповіданні ви настільки задовбуєте постійною згадкою за гурт Крематорій, як і частиною "Бо" яку повторюєте нескінченно, що це відштовхує від текста взагалі. Ви бажали комусь шось казати, чи просто висловитись, щоб полегшало? Якщо друге, тоді не чекайте співрозмовника чи однодумця і друга.
Знаєте, коли людина втрачає друзів і стає самотньою? Коли думає тільки про себе. Про свої почуття та свої інтереси. Я в цьому впевнена на 100 %. Ви ні?

Книги автора

Ковтає земля
Автор: Shevron
Стихотворение / Поэзия Другое
Концепт: #98 Дякую всьому, чим Я жив і завдяки чому став собою
Объем: 0.008 а.л.
23:25 18.04.2024 | оценок нет

Без причин давай
Автор: Shevron
Стихотворение / Сюрреализм Другое
Аннотация отсутствует
Объем: 0.007 а.л.
20:50 17.04.2024 | оценок нет


Истекаемые нежданности
Автор: Shevron
Стихотворение / Поэзия Психология Сюрреализм Другое
Фото 2016-11-25 (c) Суми
Объем: 0.008 а.л.
22:00 14.04.2024 | оценок нет

Набір засмучень
Автор: Shevron
Стихотворение / Поэзия Сюрреализм
Аннотация отсутствует
Объем: 0.006 а.л.
07:56 14.04.2024 | оценок нет

Супроводи Останнього
Автор: Shevron
Стихотворение / События
Аннотация отсутствует
Объем: 0.071 а.л.
20:43 12.04.2024 | 5 / 5 (голосов: 1)

Поезд ждёт
Автор: Shevron
Рассказ / Абсурд Юмор Другое
Аннотация отсутствует
Объем: 0.19 а.л.
23:14 10.04.2024 | оценок нет

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.