FB2

ТРАСА

Рассказ / Эротика
Оповідання у жанрі еротичного порно, де сюжет та опис є більш важливими, аніж власне еротичні сцени, яких, втім, чимало. Обережно! Оповідання містить матеріали, призначені виключно для дорослих
Объем: 0.933 а.л.
незавершенное произведение

 

 

 

Вони їхали кудись автомобільною трасою. Дорога була довгою, краєвиди зелені й гарні, хоч і трохи нуднуваті. Полуденне сонце сяяло прямо в очі, що примушувало дивитися на світ через сонцезахисні окуляри. Дорога була незавантаженою і від того вести машину було приємно. З динаміків лунала спокійна музика, що налаштовувала на легкість сприйняття. Він тримав ліву руку на кермі, а праву, за звичкою, на її лівому стегні. Стегні з рельєфними м’язами із золотавим відтінком від спекотного Шрі-Ланкійського сонця, яким вони насолоджувалися ще з тиждень тому. Від монотонного пейзажу за вікном у його голові проносилися різні рутинні думки: про роботу – що треба комусь щось написати, про якісь побутові питання – що дуже треба б вирішити оце, та от або часу немає, або бажання, все руки не доходять.  

 

Мимоволі мозок зачепився за думку про бажання. Якось тепло стало нижче. Одразу відчув знайомий рух нижче пояса. Поволі забрав свою руку з її коліна. Глянув на неї – вона не ворухнулася, адже мирно дрімала, лише голова трохи хиталася на підголівнику, коли амортизатори резонували від нерівностей траси. Він акуратно розстібнув пасок, блискавку, та вивільнив те, що вже сильно просилося назовні. Воно вже затверділо й було гарячим та готовим до пригод. Він легенько торкнувся його верхівки, а та жваво відгукнулася на дотик, водночас з тим, як голова дівчини відгукувалася на легке погойдування машини від руху алфальтом.  

 

Цікаво як буває – просто ні з того, ні з сього отак виникає бажання, і не запрограмуєш його, і не відкинеш. Він продовжував отак вести машину, дивлячись на трасу та тихенько час від часу торкаючись його, то просто легко граючись, немов з дитинчам, то стискаючи в долоні, як кермо на поворотах. Динаміки видавали якусь ніжну музику без слів, яка не могла не стимулювати фантазії...  

 

Раптом він відчув приємний лоскіт біля правого ліктя – рефлекторно глянув вправо, й побачив чорні оченята з хитрою посмішкою. Не говорячи ані слова, вона ледь схилилася до нього, і своїм шовковистим волоссям грайливо лоскотала його лікоть, водночас спостерігаючи за його грою. Він повернув голову назад до траси, небезпечно лишаючи її наодинці зі своїм тілом. Дорога котилася вперед, сонце котилося додолу, а лоскіт котився нижче по ліктю. Було відчуття якогось маленького пухнастого звірка, який ластиться до хазяїна.  

 

Згодом він відчув щось м'яке й вологе трохи вище ліктя. Воно грайливо торкнулося ямки над ліктем, а потім рушило вище, наче мокрою ганчіркою ніжно проводячи по шкірі уздовж плечовоі кістки. Через його тіло пробігли легенькі струмені. Те, що він тримав у руці, більше напружилося, і він став помалу рухати рукою, спочатку донизу, потім вгору. Рух донизу примушував стегна та сідниці напружуватися, а таз рухатися назустріч у зворотньому напрямку. Зосередженість уваги на дорозі дозволяла тактильним відчуттям з'являтися неочікувано немов бульбашки на поверхні гладкого озера – ось лоскіт по шкірі, ось дотик м'якого й вологого вже на поверхні плеча, ось його футболка поповзла вгору, і це вологе вже відчувається десь внизу на правому боці, а хитрий пухнастий звірок – на животі. За мить не без задоволення відчув, як його шорти нездоланою силою рухаються вниз, наче навмисно оголяючи приховане під ними. Ось тендітна тепла долоня взялася за його стегно (те, що було у нього в руці, інстинктивно напружилося у приємному очікуванні неминучого), і ось, нарешті, він відчув наче спалах вогню на вершині гори – м'яке та вологе ніжно торкнулося верхівки того, що він тримав у руці. З його горла, ніби невелика жар-птиця, випорхнув гарячий подих, а за ним ще один, і ще. Увага була прикута до дороги, він дихав відривисто та дивився на трасу не мигаючи, намагаючись відділити те, що він бачить перед собою, від того, що відчуває (і що, власне, відбувається поза головним фокусом його уваги). Це ще більш збуджувало й не давало стримувати стогін.  

 

 

Лоскіт перемістився на живіт і стегна, а посередині він відчував приємне й спокусливе свербіння від ритмічних рухів у чомусь напрочуд теплому та слизькому. Якщо на початку відчуття на верхівці нагадувало йому лаву вулкана, що намагаються приборкати приємною розпусною вологістю, то тепер ритм та гра увімкнулися по всій довжині його інструмента. Музика також лунала ритмічніше, стимулюючи динаміку палкого танцю. Верхівка діставала чогось більш тісного, але ще більш розпусного: здавалося, що ця тісна печера сама прагнула накрити лаву наче куполом, і линула до неї усім своїм нахабним єством.  

 

 

Кольорові вогники заграли в очах, хотілося примружитися, та віддатися відчуттям на повну. Водійська відповідальність змушувала свідомість фокусуватися, приковуючи увагу до траси. Роками розвинений периферійний зір дозволяв чітко фіксувати, що відбувається навколо машини. Він йшов у правій смузі. Прямо перед ним майже з такою ж швидкістю йшла якась фура. Ось зліва обганяючи їх проричав спорткар (а верхівка в той час торкнулася тісної печери, що викликало ще одну жар-птицю з його вуст). Ось справа промайнув знак, що забороняє зупинку на трасі. Вони поступово наближалися до фури (водночас вологий звірок зухвало грався з його верхівкою, від чого сідниці вкотре напружувалися). Він поглянув у дзеркала, переконався, що позаду чисто, увімкнув правий поворот і вийшов на ліву смугу, повільно набираючи швидкість. Позаду, та й спереду ген за горизонт не було жодних машин, спішити не хотілося, та у цьому й не було особливого сенсу. Фура справа повільно продемонструвала уздовж борта напис  

Maersk. "Морські лінії. Видно порожнім повертається, " – промайнула думка. Порівнявшись з кабіною, він кинув оком через лобове скло вправо й уловив нудьгуючий погляд водія фури. Водночас той також повернув голову вліво, й одразу напружився, побачивши, що відбувається по сусідству.  

 

 

Вона не могла цього бачити, адже самовіддано смакувала його інструментом. Його ця ситуція захопила. Він трохи загальмував машину, вирівнюючи рух з фурою, так, щоб кабіни йшли майже в ряд. Водій фури дивився зі схваленням та неприхованою зацікавленістю. Бачачи це, він ніжно провів правою рукою по її волоссю, а потім згріб пучок волосся в кулак та натиснув її голову, штовхаючи інструмент ще глибше у хтиву печеру. Тепер вже вона сперто застогнала, а тіло її здригнулося. Навколо не було жодної машини, він повність контролював ситуацію, встигаючи також звертати увагу на реакцію сусіда. Водій фури час від часу кидав на них погляд, також тримаючи контроль над дорогою та ситуацією. Вона стояла навколішки на пасажирському сидінні, прогнувшись до нього, з трохи розставленими колінами, виставляючи красиві сідниці на показ сусідові. На ній була легка ситцева блузка, та коротка спідничка, яка збилася до пояса, а її розпусне місце ховалося лише за тонкою стрічкою трусиків. Глянув на сусіда: той продовжував час від часу кидати зацікавлені погляди. Він провів правою рукою вниз по її спині уздовж хребта, перестрибнув задрану догори спідницю, й уткнувся пальцями у ніжне мереживо трусиків. Сусід схвально кивнув та показав великим пальцем догори. Він, дивлячись на трасу, акуратно посунув трусики донизу, вона граціозно прогнулася у спині, наче допомагаючи йому та заохочуючи його продовжувати. Сусід відповів розуміючим поглядом.  

 

 

Сонце сідало і тепер вже не сліпило очей. Сонцезахисні окуляри стали зайвими, тож він їх зняв, встановлюючи ще кращий зоровий контакт із сусідом. Трусики легко зісковзнули додолу, лишивши по собі майже білу тінь від бікіні, що відтіняла золотавий колір підпаленої Шрі-Ланкійським сонцем шкіри. Красивий білий трикутник вершиною манив його туди, між сідниць, куди з іншої сторони заворожено задивлявся сусід, відволікшись трохи більше, ніж того вимагає професійний контроль над рухом транспорту. Навколо не було жодної машини, по боках тягнувся пейзаж, що не відрізнявся різноманіттям. Дорога йшла прямо, і так мало тривати ще довгі десятки кілометрів. Обом було набагато цікавіше, що відбувалося всередині машини, аніж контролювати нудну трасу. Дві машини продовжували рухатися порожньою дорогою, одним потоком, тримаючись разом, аби лишати контакт вікна у вікна. Швидкість була невисокою, близько 100 км на годину, кабіни невидимим магнітом стримувалися поряд, ніби два локомотиви на  

паралельних коліях.  

 

Він перехопив рукою кермо, й дістав з бардачка вологі серветки. Точним рухом витягнув одну, та, переривчасто відриваючись від керма, ретельно витер пальці правої руки. Відволікши її трохи від гри зі своїм інструментом, нахабно й безцеремонно вставив одразу три пальці їй до рота, діставши аж до глотки, а вона з готовністю рясно їх наслинила. Не відволікаючись від траси, ніжним дотиком торкнувся основи білого трикутника на загорілому тілі, де ще мить тому були трусики, провів долонями круговим рухом по оголених сідницях, натискаючи на них кінцівками пальців та злегка фіксуючись кінчиками нігтей. Сусід продовжував спостерігати, час від часу повертаючи голову то на трасу, то на них. Він повернувся пальцями до незасмаглої області навколо копчика. Дуже повільно, чуттєво провів пальцями у прогалину між пагорбами, немов невгамовний тигр, що крадеться за здобиччю у глухих джунглях. Відчув, як її тіло тягнеться за ним наче знизу її штовхає прихована пружина. Вона чекала цього, тому звабливо прогнулася спиною та сама підставила йому свої хтиві місця. Йому дуже подобалося, як вона відповідає усім тілом на його домагання. Тигр поволі рухався далі, ступаючи наслинявленими лапами стежкою поміж пагорбів. Ось на шляху ямка: торкнувся, та ніжно круговими рухами помасажував, не входячи в неї. Ямка заманливо дивилася в сторону до сусіда, й очевидно було, що тому це до вподоби. Тигр ступив далі, аж ось знайома впадина, що зліва й справа закривається невеличкими продовгуватими подушками. Зараз вони вже набухли, тож він лише обережно торкнувся вологою лапою, і вони легко розкрилися, відкриваючи йому вхід до печери. Одночасно голівка його члена глибоко зайшла їй у глотку, від чого він міцніше стиснув рукою кермо, подався вперед й не зміг стримати стогін. «Траса спокійна, все гаразд», – ледве утримуючись від того, щоб не заплющити очі, подумав він. Сусід не без задоволення спостерігав за дійством, тепер вже з цигаркою у роті.  

 

Він легко провів пальцями по зволожених подушках навколо печерки. Вони ще більше розкрилися, а з печери з’явилася приємна на дотик в’язка рідина. Схвилювавшись від цього, сковтнув слину у пересохшому горлі. Він ще кілька разів провів навколо печери пальцями, ніжно масуючи подушки, набираючи пальцями вологу та рівномірно розподіляючи її довкола. Вона припинила займатися його інструментом, і зараз стояла отак навколішки з головою на його колінах, та переривчасто стогнала, подаючи зад назустріч його руці. Він обережно, мов тигр у момент стрибка, торкнувся м’якою лапою невеличкого м’ячика угорі, де закінчувалися подушки. Вона застогнала, ноги та сідниці ледь затремтіли від солодкої насолоди. Він дуже ніжно, ледь-ледь торкаючись, почав стукати лапою по м’ячикові, наче граючись з уявним упольованим звірком, втім не випускаючи з пазуристих зухвалих лап. Від збудження їй хотілося ще більше розставити коліна, якби не трусики, що впали до колін і обмежували простір. Він знав, що їй кортить розвести коліна ширше, щоб розставити сідниці, а її піхва більше розкрилася для його пестощів. Думка про те, що вона й гадки не має, що саме іззаду на неї (або напевно навіть «у неї») пильно вдивляється незнайомий чоловік, дуже його захоплювала. Навіть схотілося повернути її голову назад, так, щоб вона на власні очі побачила, як на неї дивляться збоку. Він уявив собі, як би це її збудило, але вирішив поки що цього не робити. Він не поспішав з рухами рукою, і намагався робити паузи між дотиками лапи, щоб м’ячик лише ледь-ледь покотився. М’ячик жваво відгукувався на гру і ставав дедалі пружнішим. Вона продовжувала стояти на колінах та ліктях, голова лежала на його оголеному стегні, з вуст виривалися жаркі подихи. Її оголені сідниці та піхва нахабно дивилися прямо на сусіда. Рукою вона трималася за його інструмент, мов за поручень, а він відчував у ньому пульсацію крові.  

 

Тигр акуратно стиснув м’ячик поміж двох лап, і почав ніжно рухати його угору-вниз. Вона знов застогнала. Сусід зацікавлено курив. Інструмент в її руці напружився, і голівка знов отримала приємний дотик її губ. Вона цілувала його як мама цілує лоб свого малюка, з ніжністю й ласкою. Міцно тримаючи лівою рукою кермо, він обережно ввів середній палець їй прямо у палку піхву. Вона напружилася, та прогнулася у спині, як кішка, підставляючи свої бажання йому на розпусту. Дорога летіла вперед, попереду було так само порожньо, однак десь далеко позаду з’явилися фари, що помалу наближалися. Сусід схвально покурював цигарку, йому все більше подобалося це безкоштовне шоу.  

 

 

Фари позаду вже швидко наближалися. Щоб дати дорогу та звільнити ліву смугу, він трохи натиснув педаль газу, машина пішла вперед, фура лишилася позаду, а він перебудувався вправо та пішов перед нею. У дзеркалі заднього виду можна було розгледіти трохи розстроєне обличчя водія фури, який, вочевидь, вельми сподівався на продовження. Справа промайнув попереджувальний знак «Поліція» та обмеження швидкості до 90 км на годину. Він почав помалу гальмувати, середній палець нерухомо лишався прямо в її розпаленій печері, його інструмент наполовину довжини у її вологому ротику. Вона була повністю захоплена відчуттями і не мала жодного уявлення про те, що відбувається навколо. Її неймовірно захоплювала ця ситуація, коли він не міг відволіктися від траси, а вона мала змогу робити з його інструментом все, що їй заманеться. Було відчуття того, що він наче в оренду здав їй своє знаряддя для особистого використання та задоволення. Його палець іззаду додавав відчуття розпусності, і їй на мить закортілося, щоб це ще хтось побачив.  

 

Обмеження швидкості 70. Обмеження 50. Зліва пролетіла Тойота, якій він уступив дорогу. Схоже, водій Тойоти не знав, та й мабуть просто не помітив знаків  

обмеження швидкості. Попереду справа вже виднівся стаціонарний пост патрульної поліції, і можна було розгледіти двох поліцейських, які стояли обабіч траси і про щось буденно говорили. Один з них побачив Тойоту, що летіла на швидкості не менш як 100, та миттєво скинув поліцейський жезл для зупинки порушника. Другий почав пильно вдивлятися на інші транспортні засоби, що повільно рухалися трасою, і одразу подумалося, що поліцейський може спинити саме його. Він трохи напружився, швидко орієнтуючись як бути у цій ситуації. Та й справді: картина була досі незвична та трохи небезпечна. За мить при наближенні поліцейський скинув паличку та зробив знак зупинитися, проте не йому, а водієві фури, що мирно повзла позаду. Він ледь посміхнувся, тепер вже розслабившись та не поспішаючи, на малій швидкості рушив повз пост, ніби хизуючись тим, що обіграв охоронця правопорядка. Поліцейський, який вже чекав зупинки фури, із розгубленим здивуванням супроводив поглядом машину, дуже ясно побачивши засмаглі оголені сідниці з красивим трикутником від бікіні, та палець водія поміж них, у самісінькій вологій піхві. Поліцейський був молоденьким хлопцем, вочевидь не дуже досвідченим, і ймовірно бачив таке у своєму житті вперше. У боковому дзеркалі було видно, що хлопець так і стовбирчить, дивлячись їм услід та у здивованій нерішучості чухаючи потилицю.  

 

 

Вона не відривалася від його ерегованого інструмента, а він з упевненою впертістю продовжував тримати середній палець у неї поміж сідниць. Вираз обличчя поліцейського ще якийсь час висів у нього перед очима, і він посміхнувся, уявляючи, про що той хлопець зараз думає і з якими емоціями говоритиме з водієм фури. Лишивши пост позаду, він так само повільно рушив пальцем всередину, як досвідчений дослідник печер, обережно проходячи все далі й далі, аж допоки не зайшов на всю довжину пальця. Вона вже так цього чекала, що від відчуття єдиного пальця глибоко всередині все вкрай збуджене тіло її дрібно затремтіло, а з рота, який відірвався від захоплюючого заняття, пролунав голосний протяжний стогін.  

 

Він знав, що десь за кілька кілометрів справа є паркувальний майданчик для перепочинку водіїв фур, тож їхав на малій швидкості. За кілька хвилин повернув праворуч на самотню парковку. Це був звичайний прямокутний шмат асфальту обабіч траси без жодних обладнань, ніяк не відділений від дороги ні деревами, ані будівлями. Наразі майданчик був абсолютно порожнім, що, власне, й підходило для подальшого. Він запаркував машину якнайдалі від траси, паралельно їй, у кількох десятках метрів. Повільно одягнувся. Відчинив двері. Вийшов, втягнув носом приємний запах весіннього лісу, що змішувався із запахом бензину, вихлопних газів та асфальту. Двері лишив широко відчиненими, так щоб свіже повітря могло проникнути у салон, а вона могла побачити трасу прямо перед собою. Траса була не завантажена, рідко пролітали якісь транспортні засіби набравши швидкість після посту ДПС, вочевидь поспішаючи до темряви у своїх відомих тільки їм справах. Вона лишалася всередині салону в тій самій позі, так само на колінах та ліктях, смакуючи відчуття від щойно пережитого задоволення, трохи розпатлане волосся звисало на водійське сидіння, а її голий зад з викликом дивився угору. Вона підняла голову й глянула на нього палким поглядом. Він відповів усмішкою, постояв так хвилинку, а потім обійшов машину спереду, роздивляючись на неї через лобове скло. Врешті, став справа від машини, там, звідки спостерігав за їхнім шоу водій фури, і звідки побачив їх телепень-поліцейський. «Непогана картина», – промайнуло в голові. Відчинив двері. Її спокуслива піхва була прямо перед його очима, розкута та розкрита для будь-якого дійства.  

 

Лишаючись ногами іззовні машини, він нахилився та ніжно провів язиком по гарячій вологій прогалині. Вона здригнулася. Він різким рухом міцно взяв її за стегна та притягнув ближче до себе, а потім спустивши шорти без жодних вагань грубо увійшов. Вона дико прогнулася у спині, та видала голосний стогін. «Давай, кричи, тут можна», – вигукнув він. Увімкнув музику з динаміків погучніше, щоб вона повністю розслабилася й віддалася відчуттям. Він повністю витяг свій інструмент, а потім з розгону знов вставив їй, сильно й без церемоній. Знов вигнулася, мов дика кішка, і голосно застогнала. Сонце вже наполовину зайшло за горизонт, від чого вечірнє світло набуло пастельних кольорів. Від прогрітого асфальту з плямами дизельного палива йшло приємне тепло, і пахло чоловічою силою. Прямо перед їхніми очима, через незачинені водійські двері, було видно, як усього в декільках десятках метрів від них траса час від часу випльовувала машини, які проносилися зліва направо й зникали у рожевому сонці. Думка про те, що їх, нехай на мить, навіть на долі секунди, все-таки можуть побачити, ще більше розпалювала обох. Динамічна музика лунала доволі голосно й напрочуд незвично для такого безлюдного місця, наче свідомо привертаючи увагу проїжджаючих машин.  

 

Аж ось зліва на трасі з’явилася фура, що йшла повільно, мабуть шукаючи місце для зупинки. Вона неспішно вирулила на майданчик. На боковій поверхні контейнера проплив знайомий напис Maersk. Фура равликом, наче не бажаючи відривати їх від справи, підповзла і порівнялася кабіною тепер вже зліва від його машини, утворюючи щось на кшталт ширми, що приховала їх від заінтригованих очей траси. На фоні голосної музики, що лунала з салону, майже нечутно зойкнули потужні гальма, й фура завмерла злегка погойдуючись на велетенських колесах. Ще сильніше запахло дизельним паливом. Однак, дівчина була далеко у своїх відчуттях і їй було геть однаково, що відбувається навколо, а отже, навіть якби крізь динамічну музику і почула би гудіння двигуна великогабаритного транспорту, не приділила б цьому особливої уваги. Давешній сусід пересів з водійського місця на пасажирське й крізь вікно зацікавлено розглядав у променях щезаючого сонця її схилену додолу голову з красиво звисаючим волоссям, яке здригалося в такт з міцними поштовхами іззаду. Сусід схвально поглянув на нього та звично показав великим пальцем догори. Здавалося, що це старий добрий друг, який по-справжньому радів зустрічі після довгої розлуки. Він, не відриваючись від справи, посміхнувся сусідові понад кабіною машини, й кивнув у відповідь.  

 

 

Її очі були ще досі закритими, вона повністю віддавалася внутрішнім відчуттям, не усвідомлюючи, що коїться навколо. За мить вона відчула, як його рука зібрала її волосся у пучок та наполегливо потягла догори у якомусь невідомому стремлінні. Підкорюючись його волі вона прогнулася, а обличчя слідуючи за його силою само собою піднялося, зловивши відблиски останніх рожевих променів закату. Відволікшись від відчуття вогню всередині, вона раптово усвідомила, що він не просто так задрав її голову вище, наче хоче, щоб вона щось побачила перед собою. «Невже там..? » – ця божевільна думка її відчутно сколихнула, наче гаряче полум’я вдарило в голову. Трохи опанувавши себе, наче долаючи опір важких повік нарешті через силу відкрила очі. Прямо перед собою побачила замість траси кабіну фури, і одразу ж ніс вловив брутальний запах солярки. Всередині відчула солодкий трепіт, а за секунду її очі перетнулися поглядом з сусідом, який уважно спостерігав безсоромну сцену, пильно дивлячись прямо їй у вічі. Це її схвилювало, та змусило завмерти в нерішучості, адже попри відповідні фантазії ніяк не очікувала, що за ними хтось справді спостерігає. Вона невільно засоромилася, наче під тиском невидимої ваги віки самі собою закрилися, надійними ролетами прикривши сором. Вона застигла у дивній суміші нерішучості, страху та зацікавлення.  

 

Водночас рівномірні міцні поштовхи іззаду не припинялися. Розпалене хтиве їство та неймовірна жага від грубих чоловічих рухів помалу відкинули у ній дівочу сором’язливість. Навпаки, за мить вона із здивуванням відчула всередині солодке хвилювання від того, що абсолютно незнайомий чоловік просто так дивиться на неї у такому відвертому стані. Його рука міцно тримала за волосся голову піднятою, безмовно наказуючи їй дивитися прямо перед собою. Думка про те, що це саме його воля підштовхує її до того, щоб поглянути вперед, трохи розслабила її. Вона повільно, тепер менш соромлячись, відкрила очі, й знов зустрілася з тим самим пильним поглядом. З дна підсвідомості ледь сколихнулися найбрутальніші фантазії, які існували лише в її уяві. Рука відпустила волосся, і вона з полегшенням опустила голову й знов віддалася відчуттям, мимоволі малюючи собі картинки того, як це може виглядати зі сторони. Принагідно геть повз її волю виринали також картинки того, як ще могло б бути у цій досить незвичній для всіх ситуації. Вона все більше розслаблялася і вже ніяк не могла контролювати потік фантазій. А вони, мов веселі собаки на прогулянці, що відчули смак свободи, дедалі ставали зухвалішими. З трусиками на колінах та спідницею задраною до пояса вона уявляла себе хтивою сукою, яка віддається, ні, не за гроші, а просто заради задоволення, грубим незнайомим чоловікам, водіям фур, прямо на узбіччі траси у суміші запахів траси, дизпалива та чоловічого поту. І байдуже, хто саме в неї входить. Тому що їй просто подобається, як її беруть. Тому що вона ловить кайф від найнезвичайніших ситуацій. Тому що вона жінка, яка має право просто любити несамовитий секс заради власної втіхи.  

 

Розбурхані фантазії спалахами висвітлювали нові картинки. Образ того, як її мають іззаду на сцені при глядачах, що до того існував лише у її снах, дивовижним чином втілився в житті. Від усвідомлення цього вона відчула неймовірне збудження і стала енергійніше підмахувати сідницями назустріч, коли в неї потужно вторгався член, елегантно прогинаючись спиною, шовковисте волосся мітлою коливалося прямо над коробкою передач. Трусики обмежували простір, у якому дозволялося знаходитися, легка блузка вже була зайвою. Все ще не наважуючись самостійно відкрити очі, їй нестерпно схотілося звільнитися від блузки. Їй стало тісно в одязі, і спрагла внутрішня істота відчайдушно закортіла показати очам незнайомця все своє засмагле тіло. Підкорившись сліпому тваринному інстинкту, вона рукою рвонула її так, що та розірвалася прямо посередині, відкриваючи на огляд вишуканий бюстгальтер на золотавого відтінку шкірі. Услужливі руки позаду з розумінням допомогли їй випростатися з блузки й наче пташку з клітки повністю звільнили спрагле тіло. Владна долоня прийнялася ніжно гладити по шкірі її змокрілої спини, аж раптом зовсім безцеремонно залізла одразу під бюстгальтер до таких вже готових до пестощів грудей. Тримаючи очі так само закритими, вона застогнала від насолоди, не стримуючись, наче спеціально дражнячи невидимого глядача. Її стогін дельфіном виринав над хвилями гучної музики, що лунала з динаміків. Застібка на спині розкрилася, і бюстгальтер мов пір’їнка зісковзнув додолу, нарешті відкриваючи налиті жагою груди на спокусливе споглядання сусідові.  

 

Ніжні дотики грубих чоловічок рук викликали хвилі солодкого екстазу, вони блукали тілом, дражнячи його. Все ще із заплющеними очима, вона підвелася тулубом, опершись долонями об шкіру бардачка між сидіннями та прогнувшись у спині. Шкіра під руками приємно резонувала, а голова майже торкалася м’якої обшивки салону. Від думки, що сусід напевно зараз зжирає поглядом її набряклі соски їй трохи запаморочилося. Пересилюючи хвилювання, мов важкі гантелі підвела віки вгору. Відкрила очі. Фура була прямо перед нею у кількох метрах, але щоб побачити водія, прийшлося знов опуститися назад. Вперлася ліктями об водійське сидіння. Тепер побачила. Все ще з опаскою глянула прямо у вічі незнайомому чоловікові. Наче електричний розряд пронизав її тіло від очей і до самих п’ят, адже сусід спокійно дивився на неї з неприхованим чоловічим бажанням. Вона відповіла поглядом з хтивим викликом, як охоплена бажанням самка споглядає того, хто зараз нею має оволодіти. З того, що вона змогла розгледіти за вікном кабіни, то був молодий чоловік у футболці, з широкими плечима і рельєфними біцепсами.  

 

В голові памарочилося, вона втрачала контроль над свідомістю, на волю виринали все більш відверті фантазії. Не відводячи пильний погляд очі-в-очі, немов за вказівкою внутрішньої розпусної природи, вона якомога повільніше провела язиком по сухих губах, рясно їх зволожуючи. Сусід помітно занервував, скло його вікна повільно скотилося вниз прибравши ще одну перепону. Наче впала якась невидима стіна між ними. В її уяві це виглядало так, ніби він скинув частину свого одягу. Вона глибоко, на повні груди, вдихнула свіжого соснового аромату, який у поєднанні з музикою вплинув на неї немов легкий алкогольний напій. Він був зовсім близько, здавалося, що її збуджені соски були спрямовані прямо до нього, аби ще більше лоскотати уяву. Вона дивилася на нього знизу вгору, а відтак її звабливий погляд видавався ще більш провокативним. На мить уявила, що це саме він зараз нахабно входить у неї іззаду, в очах заіскрило, а по шкірі побігли мурахи від спокусливого бажання. Вже відчувши сміливість, вона продовжувала не відводячи очей дивитися на нього, а в голові роками насаджувані суспільством етичні догми боролися з нестримною жагою розпусниці.  

 

Їй схотілося, щоб він опинився прямо перед нею, уявила його у джинсах, з заманливим горбочком нижче пояса, щоб вона могла торкнутися його ніжними кінцівками пальців, а за мить припасти спраглими губами, вдихаючи їдкий запах чоловічого поту та смакуючи міцні напружені м’язи крізь грубу тканину. Продовжувала немигаючим поглядом дивитися на сусіда, її долоня сама собою потяглася до губ, подушечки пальців ніжно торкнулися їх країв, провели по колу. Вказівним та середнім пальцями замерла на нижній губі, трохи іі відкочуючи, демонструючи білосніжні зуби. Ротик відкрився з палким легким подихом, а язик інстинктивно висковзнув назустріч пальцям, ледь їх торкаючись. Вперто прив'язавши погляд до сусіда, провела ніжним кінчиком вздовж по пальцях до основи, а потім назад від основи до верхівки, трохи схиливши голову на бік, ніби дівча, що смакує смачним морозивом гарячим літнім днем. Пальці були ніжними, від них пахло чоловічим пахом, а на внутрішній частині пальців ще був смак члена, яким вона до того пристрастно смакувала. Прудкий язичок облизував пальці, то зліва, то справа, намагаючись вужом обгорнутися навколо них, дедалі наполегливіше і все більше їх зволожуючи. Вона завзято дивилася у вічі сусідові, все впевненіше, та із здивуванням відкривала в собі раніше глибоко приховуване бажання нахабно зваблювати абсолютно незнайомого чоловіка.  

 

Гучні енергійні звуки музики додавали пікантності й підбурювали відчуття. Тим часом там, іззаду, він ясно бачив, як їй подобається ця гра, і впевнено продовжував у регулярному ритмі: повільно витягнув, зачекав мить, потужно вставив, побув трохи більше, а потім знов по колу. Вона відповідала на поштовхи з гарячим стогоном, гнучко прогинаючись назустріч та ще більше насаджуючись на його інструмент. Він спостерігав за тим, як її голова перестала хитатися, а тіло зухвало випросталося у напрямку до сусіда. Останні промені сонця м’яко торкалися її шовковистого волосся, а засмагле оголене тіло, з трусиками, що досі стримували пекуче бажання ширше розставити ноги, виглядало неймовірно звабливим. Він відчував її збудження від ситуації, і його самого це сильно заводило. Йому подобалося, що сусід дивиться на неї немигаючим поглядом усього у кількох кроках від них, тепер вже через відкрите вікно. Проявляючи витримку, сусід бодай поглядом долучався до них, таким чином вже беручи участь у дійстві як третій учасник. Вкотре витягши член, він зупинився, присів вниз до просвіту між ногами, через який було видно золотавий живіт і дві білі кулі з гострими сосками, що збуджено стирчали трохи вперед. Вона торкалася лівого соска своїм зволоженим пальцем, а другий сосок дражнився чіпляючись за важіль передач. Її обличчя було спрямоване на сусіда, наче хизуючись перед ним своєю хтивістю.  

 

Сонце вже зовсім сховалося за обрієм, продовгуваті тіні від сосен змінилися суцільними сутінками. Гілля дерев мирно коливалося угорі під легкими поривами травневого вітерця. Він побачив, як вона демонстративно підняла долоню до обличчя і, хоча йому цього не було видно, з руху руки уява домальовувала, що вона зараз вставляє пальці прямо собі в рот, намагаючись досягти глотки. Він не очікував такого від неї, втім відчув ще більше збудження від усвідомлення того, що вона при цьому нахабно дивиться на сусіда. Одночасно він притиснув кінчик язика прямо до її напруженого клітора, а язиком прикрив палаючу печерку. Її голова зігнулася у шиї, очі самі собою закрилися, а тіло затрусилося отримуючи неземне задоволення від непередаваних відчуттів від ніжних дотиків іззаду, та захопленого погляду сусіда спереду. Її знов накрило від відчуттів, що буревієм вдарили у живіт. Вона не знаходила сили знов відкрити очі, і хотіла ще й ще. Він грався з її м’ячиком, злегка торкав його кінчиком язика, а потім вводив язик якомога глибше прямісінько у солодку піхву. Обома руками він тримав її сідниці, пальцями всередину, і злегка розтягував їх у боки, так, щоб ще краще розкрити для язика розпалений отвір при стіснених трусиками стегнах. Вона стогнала, голосно, без жодних обмежень й сорому, перекрикуючи динаміки, наче хотіла привернути ще більшу увагу сусіда своїм пристрасним стогоном. Натовп різнокольорових метеликів вибухав фейерверком у її голові. Все її тіло перетворилося на суцільне багаття. Раптом знов відчула, як щось вторглося глибоко у її іство. За мить – знов м’який язик. Потім – член. Знов язик. І так – кілька разів поспіль. Вона загубилася у відчуттях і на секунду справді усвідомила, що не впевнена, а хто ж зараз з нею там грається. З чималим зусиллям розплющила повіки, глянула вперед: сусід не відводив очей, та продовжував спостерігати у незмінній позі, лише плече його злегка здригалося приховуючи від них якісь рухи десь унизу.  

 

Зненацька її всю згребли сильні руки, притиснули тендітне тіло до міцних біцепсів, й рвонувши на себе одним рухом витягли з машини. Легке весіннє повітря лоскотнуло її оголене тіло, гучні децибели музики відтіснилися більш спокійними звуками ліса та траси, у ніс вдарила суміш смачних ароматів хвої та брутальних запахів майданчика для фур. Вона солодко зітхнула від свіжості повітря і ніскілечки не засмутилася від нахабності поводження з нею. Він переніс її перед машиною й прямо так, у чому була, горілиць поклав оголеною спиною на трохи заляпаний першими комахами капот. Зволожену від пристрасті шкіру зігріло приємне тепло, а красиві засмаглі ноги, все ще наче ланцюгом скуті в колінах, вона із насолодою спрямувала угору, де літали зграйки серпокрилів, що гралися в квача у сутінковому небі. Трусики досі обмежували рух і не давали жаданої свободи. Вона поглянула на нього, благаючи звільнити її. Він дивився на неї з дикою пристрастю декілька секунд, взявшись за трусики й міцно стиснувши їх в кулаці. Вона підкорилася сильній руці, яка згребла тонку тканину, в мить різким рухом зірвала угору і відкинула їх кудись на брудне заляпане узбіччя. Таке брутальне поводження з ніжною нижньою білизною її анітрохи не схвилювало, ба навіть підбадьорило. В ній вирувала суміш несподіваної байдужості до такої недбалості з її спіднім та майже дитячою радістю, що із неприхованим задоволенням нарешті змогла розвести коліна, солодко застогнати та віддатися новому приливу збудження. Через те, що ніжною шкірою спини відчувала теплий метал прогрітого мотором капота. Збудження від того, що десь зліва за нею з наполегливим бажанням продовжував спостерігати незнайомий привабливий чоловік. Жагу по тому, що нарешті розкрила свою вкрай розпалену піхву світові уособленому цими сильними самцями. Хвилювання про те, що чула, як час від часу по трасі пролітали невидимі автівки, а високо над нею нависало безмежне вечірнє небо...  

 

Красиві вечірні тони проредилися відблисками проблескового маячка, який пронісся трасою та й зник, як в не бував. Він стояв прямо перед нею, підтримував однією рукою голу ступню її правої ноги, а іншою владно схиляв витончене коліно лівої у бік фури, милуючись звабливою картиною між ногами та наче спеціально демонструючи її сусідові. Несподівано для себе у такій відвертій позі вона уявила себе товаром, який грубо виставляється напоказ прямо на продуктовому столі на якомусь велелюдному ринку. Наче іі володар хоче продати її за будь-яку ціну першому-ліпшому зустрічному, який запропонує мідний гріш. На її власний подив, у цій неймовірній фантазії вона відчула себе хвойдою, яка тільки цього й чекає. Її обличчя розчервонілося, волосся прилипло до змокрілого чола, голова була повернута до сусіда. Від її погляду та такої збуджуючої картини його обличчя виглядало дуже схвильованим. Подумалося, що сусід, напевно, дальнобійник, і тижнями не буває вдома. Тепер він видавався приємним чоловіком з вочевидь міцним тілом, рельєфи якого добре проступали через футболку. Володарю товару імпонувало, що між ним та сусідом встановився якийсь безмовний зв’язок, при цьому останній аж ніяк не наполягав на своїх бажаннях, а чемно спостерігав, відчуваючи, що їм це також до вподоби. Водночас несподівано з боку траси з’явилися дві фари, які помалу вирулили на майданчик. Ні їй, ані сусідові цього не було видно. Чорна Тойота з тонованими вікнами, немов кішка на полюванні, прокралася за фуру, і десь посередині сховалася наче у засідці, чекаючи на якусь невидиму мишу. Він не приділив цьому уваги, однак сусід таки помітив непроханих гостей. На мить глянув вліво, щоб переконатися, що новоприбулі не завадять дійству, але заспокоївшись швидко повернувся до споглядання. Вочевидь, саме лише споглядання його вже не сильно влаштовувало. Врешті сусід відкрив двері, звісив ноги на приступку та пружно зіскочив на асфальт. То був стрункий молодик з добре складеним тілом. Він ледь посміхнувся легкою дружньою посмішкою. Дальнобійник дуже обережно показав пальцем на себе, а потім на них.  

 

Їй напевно дуже цього хотілося. На таку невербальну пропозицію її тіло відреагувало схвально, вона розпусно подивилася сусідові прямо в очі, наче він вже оволодів нею. Тепер її руки грайливо блукали власним тілом, демонструючи, як вона хоче, щоб її торкалися. Пальці правої руки самі потяглися до нарешті відкритого простору між ногами, а пальці лівої вона водночас занурювала у свій спокусливий ротик. Дві руки відверто імітували рухи двох предметів у отворах її збудженого тіла, так, як вона до того бачила лише у порно та у власних снах. Гучна музика ще досі лунала з вікон автівки. Новоприбулий джип не було видно. Траса ледачо нагадувала про себе спорадичними пострілами якогось транспорту. Дівчина продовжувала гратися, даючи розуміти, чого саме хоче, однак остаточне рішення лишала за чоловіком. А він на хвильку задумався, прислуховуючись до своїх бажань й уявляючи як це може бути. Вона поглянула на нього з виразним дівочим проханням на обличчі, наче дівчинка, яка просить татка купити їй солодку вату на галасливому ярмарку. Сонце вже зайшло, лишаючи акварельні розводи на вечірньому небі, її обличчя було особливо прекрасним у його тінях. Її оголене тіло, на капоті автівки, лише з спідницею на поясі, і пальцями, що самостійно пестили себе в обох дірочках, викликало жагу до незвичних вчинків. Він і раніше уявляв собі, як інший чоловік входить в неї у його присутності. Від таких думок ставало гаряче, й член напружувався сильніше. Вона застигла в очікуванні. Він підняв голову до неба, де вже ясно промалювався яскравий серпанок місяця, потім пильно поглянув на сусіда. Прийнявши рішення, у відповідь сусідові він схвально кивнув головою...

| 245 | оценок нет 00:06 12.08.2019

Комментарии

Книги автора

(НЕ)ОБЫЧНАЯ ВСТРЕЧА 18+
Автор: Newda
Рассказ / Эротика
Как иногда может быть чувственно, и при этом необычно. Осторожно: очень откровенные сцены
Объем: 0.111 а.л.
18:49 13.08.2019 | 5 / 5 (голосов: 1)

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.