FB2

I dream of being Zelensky's wife

Рассказ / Абсурд, Оккультизм, Эротика
I am a true Jew and a Nazi living in Sweden. I dream of being Zelensky’s wife and I will be Zelensky’s wife!
Объем: 0.085 а.л.

I am a true Jew and a Nazi living in Sweden. I spent my entire childhood in conditions where my late parents were me and in the spirit of Nazism. they were true Nazis, members of the Hitler fan club. my parents died: my father hanged himself, and my mother drowned in a swamp. I am now a single gay man and a Nazi activist. I hate everything Russian, I hate itRussia, because I read Western propaganda. I have never been to Russia, but the Western and Swedish press are enough for me.  

Since my youth I have loved everything related to fascism and Hitler. I was in prison for murder and pedophilia. This is how mentally ill I am. and I became a homosexual after 4 Arabs in Stockholm caught me and dragged me into a basement. tm liked my butt. That's how I became a homosexual.  

Now I am an active member of the Swedish Nazi underground club and at the same time I am a pharmacist. I myself like to eat pills, but not the simple ones, but oxynorm. These are painkillers containing opium. I write my own recipes.  

my life is boring and one-sided: I only eat sprats and drink water, I read Western propaganda, I sit in the pharmacy, and then I go home and eat sprats.  

there is no joy in my life because I still have not realized my dream. I dream of being Zelensky's wife. you may object: he has a wife, Olena. so what? Volodymyr Zelensky deserves greater happiness and I am sure that with me he will be much happier. after all, we are both Jews and Nazis. We both love sprats. we have a lot in common.  

I want to go to Kyiv this summer and meet Zelensky in person. I know he won't refuse me. and we will be together. I will be happy with his touches, caresses, his elastic cocaine “friend” between his legs.  

 

Adam Emil Adomas Verba  

 

Я истинный еврей и нацист проживающий в Швеции.  

Все моё детство я провел в условиях, когда мои покойный родители были меня и в духе нацизма. они были истинный нацисты, члены клуба фанатов Гитлера. мои родители умерли: отец повесился, а мать утонул в болоте. сейчас я одинокий гомосексуалист и активист нацист. я ненавижу все русское, я ненавижу Россию, потому что я читаю западные пропаганда. я никогда не был в России, но мне достаточно западная и шведский пресса.  

с юности я люблю все что связано с фашизм и Гитлер. я сидел в тюрьме за убийство и педофилия. вот такой я психически больной. а гомосексуалист я стал после того как 4 арабы в Стокгольме поймали меня и затащили меня в подвале. тм понравился моя попа. так я стал гомосексуалист.  

сейчас я активный член шведский нацисткие подпольная клуб и одновременно я аптекарь. я и сам люблю жрать таблетки но не простые а oxynorm. это обезболивающие таблетки с опиум. я сам себе пишу рецепты.  

моя жизнь проходит скучно и однобоко: я ем только шпроты и пью вода, я читаю западная пропаганда, я сижу в аптеке, а потом иду домой и ем шпроты.  

нет никаких радости в моей жизни потому что я все ещё не осуществил моя мечта. Я мечтаю быть женой Зеленского. вы можете возразить: у него есть жена Олена. ну и что? Володимир Зеленский заслужили большего счастья и я уверен что со мной он будет намного счастливой. ведь мы оба евреи и нацисты. мы оба любим шпроты. у нас есть много общего.  

Я хочу поехать в Киев летом этого года и лично встретить Зеленского. знаю, он не откажет мне. и мы будем вместе. Я буду счастлив его прикосновениям, ласкам, его упругому кокаиновому "другу" между его ног.

| 18 | 5 / 5 (голосов: 2) | 13:07 25.02.2024

Комментарии

Arnold-layne15:08 25.02.2024
Завидую вашей яркой жизни)
Danilademin14:52 25.02.2024
Рофлан капец

Авторские права на произведения принадлежат авторам и охраняются законом. Перепечатка произведений возможна только с согласия его автора, к которому вы можете обратиться на его авторской странице.